Kontakt os på info@kickofftravel.dk - Dansk Rejsebureau.

Referencer

 

g
  "Hej Ivan, 1000 tak for en fantastisk rejse. Vi vandt desværre ikke mesterskabet, men det var en god oplevelse at høre YNWA live på Anfield. Du har været utrolig flink og serviceminded fra start, og vi følte os trygge ved jer. Og det blev også realiseret da vi modtog fodboldbilletterne før afrejse. Vi glæder os til at rejse med jer igen næste sæson"
Fam jensen
Liverpool
 
real madrid fodboldrejser
  "Hej Kim, super oplevelse!, vi vil siger jer en stor tak for et godt arrangement i Madrid og nogle gode billletter på Santiago Bernabeu, Vi fik også benyttet os af rundvisningen, det var en god oplevelser"
Peter T.
Real Madrid
 
fodboldrejser-munchen
  "Hej Ivan, det var et rigtig god tur til München, vi fik både oplevet en skøn kamp og en rigtig hyggelig by. Jeg vil anbefale dig et besøgt på hofbrauhaus: god mad og billig øl. Vi vender tilbage."
Lars
München
 
fodboldrejser-liverpool
  "Kære Kickoff travel - vi kan varmt anbefale jer til andre gæster. Godt hotel i centrum, god morgenmad, tæt på stadion også nogle superfede billetter med spisning inden kampen - her besøgte en tidligere spiller loungen, og vi fik en autograf"
Tipsklubben - Poul
Liverpool
 
tottenham-fodboldrejser
  "Come On You Spurs! - 1000 tak for en superoplevelse. 7 gutter og en sejr blev til en herlig fest på Bricklayers efter kampen. Det var rigtig fedt.  Hotellet var godt og centralt, morgenmaden nåede vi aldrig, billetterne supergode. Vi sparer op og vender tilbage"
Chris
Tottenham
 
chelsea-fodboldrejser
  "Kære Kim, vi takker for en oplevelse udover der forventede. Det hele spillede bare og vi fik set og oplevet alt det du anbefalende. Vi høres ved når vi skal afsted igen!"
Mona
Chelsea
 
 
fodboldrejser manchester
  "Hej Kickoff,  super arrangement med hotel og morgenmad. Fedt du kunne få de VIP Away til Manchester Derbyet. Det skal enhver fodboldfan opleve en dag. Vi vender tilbage næste sæson"
Allan
United - City Away
 
 
fodboldrejser barcelona
  "Hej, El Classico var helt vildt - sikke en stemning og en kamp - Det største vi har oplevet indtil nu :)  vi må afsted igen og ved hvor jeg henvender mig"
Michael
Clasico på Camp Nou
 
 
fodboldrejser-barcelona
  "Hej rejseekspert :), vi takker for en oplevelser langt over det forventede.  Alt spillede og vi fik set og oplevet det du anbefalende. En stor by med mange muligheder.  Vi høres ved når vi skal afsted igen!"
Morten
Barcelona
 
 
Fodboldrejser-arsenal
  "Hej Kim,vil blot sige tak for en rigtig god tur, og en superservice. Club Level var godt!"
Jannik
Arsenal