Kontakt os på info@kickofftravel.dk - Dansk Rejsebureau.

Kontakt os

 
KICKOFFTRAVEL.dk
Oliefabriksvej 204
2770 Kastrup
Danmark
 Mail: info@kickofftravel.dk
 Website: www.kickofftravel.dk 
CVR. nr.: 31 74 09 40
Sydbank Reg.nr.. 8075 konto nr. 0001361629

IBAN DK6980750001361629
BIC/SWIFT: SYBKDK22

Kickofftravel.dk 
 
 
OM KICKOFFTRAVEL.dk

  Klokken er 2. minutter i Kick Off, stadion er fyldt til randen, fansene synger højt og spillerne kommer på banen, imens rejser gåsehuden sig på dine arme, og du er klar til at udleve drømmeoplevelsen  

...forinden gåsehuden er et professionelt arbejde blevet udført hos Kickofftravel.dk

Kickofftravel.dk er et danskejet niche rejsebureau med speciale i fodboldrejser og sportsrejser. Vores erfarne rejsekonsulenter besøger hvert år de klubber og byer vi har specialiseret os i, og vi sætter en ære i at udvikle og sammensætte spændende og unikke rejser. Vi har et stort lokalkendskab og kæler for detaljerne, så vi skaber nogle uforglemmelige oplevelser for vores kunder.

Vi har gennem tiden opbygget et stærkt samarbejde med klubberne og deres billetafdelinger, andre officielle billetagenter, samt de nøje udvalgte hoteller i de respektive byer. Vi er ekstrem grundige i vores research i forbindelse med vores rejsearrangementer, og arrangerer udelukkende rejser med officielle og lovligt handlede billetter, hvilket også betyder at vi har en billetlevering på 100%. Læs mere om vores billetgaranti her.

Kickofftravel.dk arrangerer både individuelle rejser, familierejser, grupperejser og firmarejser. På hjemmesiden kan du købe op til 9 personer per booking og vi har gjort det nemt for dig at sammensætte en rejse, inden for de rammer kunderne normalt handler. Vi skræddersyer også rejser hver eneste dag, som er helt tilpasset til den enkelte person, familie, gruppe eller firmas ønske, så muligheder er altså mange og ingen er hverken for store eller små til at få sine ønsker opfyldt. Tag endelig kontakt til os hvis du er interesseret i et skræddersyet tilbud.

Til grupperejser og firmarejser tilbyder vi ydermere en gratis fullservice, hvor vi holder den røde tråd i planlægningen, udførelsen og evalueringen af rejsearrangementet. Som et fint et eksempel kan kommunikation ved en større rejse være udfordrende og tidskrævende, så vores fullservice er en stor hjælp, da rejselederen og de enkelte deltager på rejsen kan kommunikere direkte til os med praktiske spørgsmål eller ønsker på netop jeres rejse. Tag endelig kontakt til os. 

Kickofftravel.dk arrangerer også rejser til NFL, Formel 1, Tennisrejser, Koncertrejser, Træningslejr, Cupturneringer og Events. 

Det vil glæde os at høre fra dig, så vi kan hjælpe med at arrangerer din næste rejse. Hvis du ønsker at vide mere om os eller vores rejser, hører vi meget gerne fra dig på tlf. 71 72 45 25 eller info@kickofftravel.dk - Vi planlægger også gerne at holde et møde med dig/jer. .

Vi glæder os til at arrangerer drømmeoplevelsen for dig.

 
 
MEDARBEJDERE


Kim: Økonomichef og Produktion

Kim har mange års erfaring fra fly og rejsebranchen og har rejst i det meste af Europa. Kim håndterer økonomien, salg og er også en del af produktionen af rejserne. Kim startede kickofftravel med filsofien om at unikke fodboldrejser skulle være for alle.