Kontakt os på info@kickofftravel.dk - Dansk Rejsebureau.
 

Find din fodboldrejse her.

 

 

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet. 

Rejsetips ved fodboldrejser til Real Madrid 

Santiango Bernabeu Stadiontur og museumsbesøg, samt en tur i Real Madrid Shoppen. Næsten et must når man er på fodboldtur!

Det endelige kamptidspunkt/kampdag bliver fastlagt helt frem til 8-10 dage før kampen, derfor anbefaler vi som hovedregel afrejse tidligt lørdag og hjemrejse mandag. I kan altid kontakte os for information om det endelige kamptidspunkt/kampdag.

Plaza Mayor, Puerto del Sol, Plaza Santa Ana og Plaza de España er alle samlingspunkter i centrum af Madrid. Her ligger der mange restauranter, barer og butikker.

Gran Via´s shoppingbutikker, shoppingcentre og de mange sidegader til Gran Via med endnu flere shoppingmuligheder.

Kongepaladset Palacio Real og Catedral de la Almudena.

Museo del Jamon (frit oversat til skinkemuseum). Der er mange af dem og de er et besøg værd. Her hænger skinkerne ned fra loftet og en tapas anretning af forskellige lokale specialiteter af Jamon, Chorizo, Lomo, Serrano og Oste kan bestilles i baren. 

Kunstmuseerne Museo Prado, Museo Thyssen-Bornemisza og Museo Reina Sofía er blandt verdens mest populære.

Vincente Calderon – Atletico Madrids hjemmebane.  Real Madrid og Atletico spiller normalt ikke på hjemmebane i samme weekend, men en stadiontur er et besøg værd.

Mere fodbold? Getafe og Rayo Vallecano er også klubber i Madrid. De kan spille modsatte dage end Real Madrid. Kontakt os endeligt hvis det har interesse!

Ønskes flere rejsetips, så kan der læses mere i vores Real Madrid fodboldrejse guide.