Kontakt os på info@kickofftravel.dk - Dansk Rejsebureau.
 

Find din fodboldrejse til Liverpool her.

 

 
  Dato  
  Kamp  
  Pris  
  1.  
  2.  
  3.  
  4.  
  5.  


 

Rejsetips ved fodboldrejser til Liverpool

Liverpool FC museum og tour er en rigtig god oplevelse. Her vil du opleve alle trofæerne, omklædningen, trænerbænken og et flot museum som hylder deres tidligere spillere. Selve stadionturen er guidet og varer ca. 1.15-1.30 time, hvorefter der er adgang til et museum. Liverpool shoppen på stadion er også et besøg værd. Har I brug for hjælp til at finde ledige tider, så er I meget velkomne til at kontakte os. 

Det endelige kamptidspunkt/kampdag bliver fastlagt 6-8 uger før kampen, derfor anbefaler vi som hovedregel afrejse tidligt lørdag og hjemrejse mandag. I kan altid kontakte os for information om det endelige kamptidspunkt/kampdag.

Albert Dock og havneområdet er et besøg værd. Tag en gåtur langs vandet og besøg de forskellige butikker og seværdigheder i havneområdet. I Albert Dock ligger The Beatles Story, som er et fantastisk musuem om Beatles. Her kan du få hele historien om det legendariske band og bruge en masse tid på at lytte til deres musik.  

Liverpool Memorial er et mindesmærke Hillsborough-tragedien. Det ligger på Anfiel Road Stand ved siden af  "You’ll Never Walk Alone" porten.

Pubben ”The Vines” er et besøg værd. Den klassike engelske pub har været i åben siden 1867, og er på kampdagene et stamsted for Liverpool fans. Fra kl. 10 om morgenen kan der for godt 10 pund købes adgang til et særskilt arrangement på pubben, hvor en tidligere Liverpool spiller giver optakt til dagen kamp. Pubben ligger tæt ved Lime Street Station.

Nattelivet er fantastisk på Mathew Street og gaderne deromkring,  hvor der ligger mange pubs og diskoteker. En god bar for alle aldre er Cavern Club, hvor Beatles spillede for deres første koncert. Her er der ofte livemusik og billige øl. 

Liverpool One shopping: 160-180 butikker og cafeer samlet i Liverpools største shoppingcenter.

Vincent Cafe and Cocktail Bar er eget af Steven Gerrard. Her bliver der servere et godt måltid mad og et udvalgt af gode drinks.

Mere fodbold? Lokalrivalerne fra Everton ligger i byen og deres stadion Goodison Park ligger blot 900 meter fra Anfield. Normalt spiller de to Liverpoolhold ikke på hjemmebane i samme weekend.  Manchester United og Manchester City ligger 45-75 min fra Liverpool i tog. Mange vælger at kombinere deres fodboldrejse med 2 fodboldkampe. Hør os gerne om mulighederne.