Kontakt os på info@kickofftravel.dk - Dansk Rejsebureau.
1Book Rejsen
2Udfyld dine oplysninger
3Betal for din rejse
2Udfyld oplysninger
3Betal rejse

Tottenham - Southampton

  • Tottenham fans der er glade for fodboldrejser
  • Tottenham Hotspur Stadium
  • Tottenham Hotspur Stadium Plan - Fodboldbilletter
  • Vi er Officiel Billet Agent hos Tottenham

Tottenham - Southampton

Fodboldrejser til Tottenham inkludere:
2 overnatninger på 3 stjernet hotel
Morgenbuffet på hotellet
Fodboldbillet kortside
Byguide om London

  Antal Personer
  Hotel  
Hotel udenfor Centrum 2.395 DKK Kickofftravel.dk udvælger et af vores minimum 3-stjernet samarbejdshoteller udenfor centrum til jer.
Hotellerne ligger alle med nem adgang til transport, der bringer jer til centrum og stadion på 30-75 minutter.
Alle vores samarbejdshoteller er blevet besøgt personligt og er godkendt til vores gæster.
I fanebladet Hoteller nedenfor kan du læse mere om hotellerne, vi samarbejder med.
Hvis I har et ønske om et specifikt hotel kan det skrives under ønsker i næste bookingstep.
Vil I have bekræftet hvilket hotel I skal bo på inden booking, så ring endeligt til os.
Hotel i Centrum 2.695 DKK
Kickofftravel.dk udvælger et af vores minimum 3-stjernet samarbejdshoteller i centrum til jer.
Hotellerne i centrum er alle med nem adgang til restaurant, cafeer, shopping og transport til stadion.
Alle vores samarbejdshoteller er blevet besøgt personligt og er godkendt til vores gæster.
I fanebladet Hoteller nedenfor kan du læse mere om hotellerne, vi samarbejder med.
Hvis I har et ønske om et specifikt hotel kan det skrives under ønsker i næste bookingstep.
Vil I have bekræftet hvilket hotel I skal bo på inden booking, så ring endelig til os.
 
   
Periode fra: Lør. 06. Aug. 2022   Tilpas dato
Ekstra nat priser - per person:
Dobbelværelse/Tripleværelse Kr. 550 udenfor centrum
Dobbelværelse/Tripleværelse Kr. 700 i centrum
Single værelse Kr. 1.100 udenfor centrum
Single værelse Kr. 1.400 i centrum
Periode til: Man. 08. Aug. 2022   Tilpas dato
Ekstra nat priser - per person:
Dobbelværelse/Tripleværelse Kr. 550 udenfor centrum
Dobbelværelse/Tripleværelse Kr. 700 i centrum
Single værelse Kr. 1.100 udenfor centrum
Single værelse Kr. 1.400 i centrum

  Billet Kategori

Langside billet (+0 DKK )
Travel Club Lounge. Langside i midterste ring i siden. VIP Lounge med mad (+250 DKK )
Travel Club Halfway Line. Langside i nederste ring midtfor. VIP Lounge med mad (+800 DKK )

Rejsetips ved fodboldrejser til Tottenham

Tottenham Museum og stadiontur er en rigtig fin oplevelse. Her vil du se alle trofæerne, omklædningen, trænerbænken og et flot museum som hylder deres tidligere spillere. Selve stadionturen er guidet og varer ca. 1.15 time hvorefter der adgang til museum. Tottenham shoppen ved White Hart Lane er også et besøg værd. Har I brug for hjælp til at finde ledige tider, så er I meget velkomne til at kontakte os. 

Det endelige kamptidspunkt/kampdag bliver fastlagt 6-8 uger før kampen, derfor anbefaler vi som hovedregel afrejse tidligt lørdag og hjemrejse mandag. I kan altid kontakte os for information om det endelige kamptidspunkt/kampdag.  

Pubs. Selvfølgelig skal I også opleve et pub-besøg på jeres rejse. De engelske pubber er noget helt for sig selv; stemning, fadøl og i mange tilfælde også god mad. Der er tusindvis at vælge imellem i London, så lad din tørst eller din sunde fornuft guide dig til én eller flere af disse. Anbefalet TottenhamPubs, hvor der er god stemning før og efter kampene: The Bricklayers arms og Bill Nicholson pub.

Mere fodbold. Arsenal, Chelsea, Crystal Palace, QPR, West Ham og Fulham er blandt de andre kendte klubber i London. Giv os gerne et kald, hvis I ønsker at se flere kampe.

Bus turist-tour. Der er masser af muligheder for at tage en guidet tur rundt i London med sightseeing bus. Den vil stoppe ved alle de store seværdigheder, hvor I kan hoppe af og på.  Vil I se alt anbefaler vi at købe en 48 timers tur. Som et tilkøb kan I også tage en båd op og ned af Themsen, som er floden gennem London, hvor I vil kunne se en række af Londons seværdigheder fra båden.

Shopping. Piccadilly Circus, Oxford Street og Regents Street er shopping områder med alle tænkelige butikker og stormagasiner. Harrods er også et fint shopping center.

London Eye. Oplev London fra luften i det fantastiske pariserhjul London Eye på bredden af Themsen ved South Bank, hvor der fra 135 meters højde er en storslået udsigt over hele London.

Tower of London og Tower Bridge er begge historiske interessante og spændende seværdigheder at opleve. 

Kongeslottet og Dronning Elizabeths bolig Buckingham Palace er en af de helt store seværdigheder i London. 

Change of the Guards. Det er muligt at se vagtskiftet på paradepladsen ved Whitehall. Det finder sted på alle hverdage fra kl. 11.30 og søndage kl. 10.00.

Hyde Park, St.James Park og Regents Park er alle hyggelige steder at slappe af i grønne omgivelser.

Museum. Victoria & Albert Museum, Natural History Museum og Science Museum er for dig der elsker kunst, design, historie og science. Gratis entré.

Madam Tussaud’s Voksmuseum er verdens bedst kendte voksmuseum.

Teater og musical. Udvalget i London er enormt og rigtig godt. Alle de kendte shows som Lion King, Thriller, Billy Elliot, Queen, Mamamia, Les Miserables og Phantom of the opera er en fantastisk oplevelse. 

Nedenfor er eksempel på de billettyper der er mulige på vores fodboldrejser til Tottenham.

fodboldrejser-tottenham

Kortside billet

Fodboldbilletten er til øvre kortside. Her er der et fint overblik og udsyn til banen. White Hart Lane er ikke et stort stadion og har (kun) plads til 36.300 tilskuer, derfor føles øvre langside heller ikke meget langt fra banen. Pladser kan være både midtfor og i siden. Der er adgang til stadion 2½ time før kick off.

Fodboldrejser-tottenham


Langside billet

Fodboldbilletten er til øvre Langside. Her er der et fint overblik og udsyn til banen. White Hart Lane er ikke et stort stadion og har (kun) plads til 36.300 tilskuer, derfor føles øvre langside heller ikke meget langt fra banen. Pladser kan være både midtfor og i siden. Der er adgang til stadion 2½ time før kick off.

fodboldrejser tottenham


Goalmouth Lounge / Danny Blanchflower Lounge

Lounge info: Billetter og mad som beskrevet nedenfor og drikkevarer ud over te og kaffe vil kunne købes i baren i loungen. I loungen vil der være besøg af en tidligere Tottenham spiller, som der kan tages billeder med. Der er rig mulighed for at se optakter og sammendrag af dagens kampe på fladskærme, og der kan også oddses på kampen i loungen. Billetterne inkluderer også kampprogram. Der er adgang til loungen 2 timer før kampstart og 1 time efter kampen.

Goalmouth Lounge er placeret i North West Corner og fodbilletterne er til North West Corner. I Goalmouth er der førkamps buffet til rådighed. Indgang via North Stand Reception på Paxton Road.

Fodboldrejser-tottenhamFodboldrejser-tottenham

Danny Blanchflower Lounge i South East Corner og fodboldbilletterne er til South East Corner. I Danny B. er der gourmet deli sandwich til rådighed. Indgang via South Stand Reception, ved hjørnet af Park Lane and Worcester Avenue

Fodboldrejser-tottenhamFodboldrejser-tottenham


Lilywhite Lounge / Captains Club Lounge

I begge lounger er der gourmet deli sandwich til rådighed. Drikkevarer ud over te og kaffe vil kunne købes i baren. I loungen vil der være besøg af en tidligere Tottenham spiller, som der kan tages billeder med. Der er rig mulighed for at se optakter og sammendrag af dagens kampe på fladskærme, og der kan også oddses på kampen i loungen. Billetterne inkluderer også kampprogram. Der er adgang til loungen 2 timer før kampstart og 1 time efter kampen.

Lilywhite er placeret på West Stand langside og billetterne er til nedre tribune på West Stand langsiden. Indgang via West Stand Centenary Entrance

fodboldrejser-tottenhamfodboldrejser-tottenham

Captains Club er placeret på West Stand langside og billetterne er til øvre tribune på West Stand langsiden. Indgang via West Stand Bill Nicholson Entrance.

fodboldrejser-tottenhamfodboldrejser-tottenham


Bemærk:

Er der et specifikt ønske om det skal være den ene eller anden lounge, så kontakt os inden booking. Alternativt kan ønsket skrives i ”kommentar og ønsker” feltet i næste step i bookingen, og såfremt ønsket kan leveres booker vi jer ind der, ellers vil vi automatisk blot booke den anden til jer.


Øvrige billetter:

Vi har også adgang til nogle andre billetter med lounge. Hvis der er en helt specifik lounge som du gerne vil opleve kan vi undersøge mulighederne. Ønskes der at blive skræddersyet en hel vip box med private hospitality for 10 personer og opefter kan dette forespørges.

Hoteller vi samarbejder med på vores fodboldrejser til Tottenham

Holiday Inn Express London-Hammersmith*** (Hotel i Centrum)

fodboldrejser-london fodboldrejser fodboldrejse

Holiday Inn Express London-Hammersmith ligger i London bydelen Hammersmith, som er kendt for at være et område med livemusik og cafeér. Hotellet ligger 2 min. gang fra Kings Mall Shoppincenter og ca. 3 km fra det store shoppingcenter Westfield. De lyse og luftige værelse har gratis trådløs internetadgang, fladskærms-tv, aircondition, skrivebord og faciliteter til at lave te og kaffe. Morgenmaden omfatter varme retter, brød, müsliprodukter, kager, frugt og drikkevarer. Der er kaffelounge og bar som byder på drinks, snacks og poolbord. Metrostationen Hammersmith ligger 2 min. gang fra hotellet.

 

Best Western Maitrise Hotel Maida Vale**** (Hotel i Centrum)

fodboldrejse fodbold fodboldrejser

Dette hotel ligger i det skønne Maida Vale-kvarter i London, som byder på nogle hyggelige barer, restauranter og de lidt mere fashionable shopping muligheder. Metrostationen Kilburn Park, hvorfra der er direkte forbindelser til Oxford Circus og Piccadilly Circus ligger blot 3 min. gang fra hotellet. De moderne værelser har fladskærms-tv, faciliteter til at lave te og kaffe, samt elegant badeværelse. Morgenmad er kontinental breakfast med brød, pålæg, müsli, kager, te og kaffe. Der kan mod tillæg købes engelsk morgenmad.

 

Royal National*** (Hotel i Centrum)

fodboldrejser fodboldrejser-london fodboldrejse-london 

Royal National er et yderst populært mellemklasse hotel i Bloomsbury området i London. Hotellet er det største hotel i det centrale London og på hotellets område er der flere restauranter og en fin traditionel engelsk pub. Royal National er i gåafstand til Oxford Street, Piccadilly Circus, Trafalgar Square, Leicester Square og masser af shopping muligheder. Værelserne på Royal National er har alle tv, bad og toilet, hårtørrer og elkedel. Morgenmaden er en enkel kontinental morgenmad. Der kan mod tillæg købes engelsk morgenmad. 

 

Kensington Close Hotel og Spa***+ (Hotel i Centrum)

fodboldrejser fodboldrejser fodboldrejse

Hotellet er blev i stand sat op til OL 2012 og er et fint 3 stjernet hotel i det centrale London, der tilbyder god kvalitet i overnatning, mad og service. Der er kun få minutters gang til High Street Kensington metrostation, der bringer dig nemt til Oxford Circus, Stadion og byens turistattraktioner. Hyde Park, pubs og gode shopping butikker ligger langs High Street Kensington. 

 

Thistle City Barbican*** (Hotel i Centrum)

tottenham-fodboldrejser tottenham-fodboldrejser tottenham-fodboldrejser

Thistle City Barbican ligger under 10 min. gang fra metrostationerne Old Street og Barbican, og overfor et lokalt butikstorv. Der tilbydes moderne indrettede værelser og der er mulighed for at benytte Otium Health & Leisure Clubs sauna, boblebad og dampbad, samt swimmingpool på hotellet. 120 Central Brasserie serverer à la carte-menu med britiske og europæiske retter, mens Bar120 og CoMotion Bar tilbyder drikkevarer og snacks.


Holiday Inn Heathrow**** (Hotel udenfor Centrum)

fodboldrejser fodboldrejse fodboldrejser

Holiday Inn ved Heatrow lufthavn er et moderne hotel, som har en praktisk beliggenhed lige ved M4-motorvejen ved afkørsel 4. Hotellet ligger under 1 km fra Heathrow Lufthavn og tilbyder langtidsparkering. Hotellet byder på et udvalg af barer og restauranter, herunder Callaghans Irish Bar, The Lounge Bar, Rotisserie, samt restauranten Sampans, som serverer asiatisk inspirerede retter. Samtlige værelser er moderne og rummelige, og har satellit-tv samt eget badeværelse. Der tilbydes desuden højhastigheds internet. Se transportfane for hvordan du kommer til London centrum fra Heatrow. 

 

Holiday Inn Express - Newbury Park*** (Hotel udenfor Centrum)

fodboldrejser fodboldrejse fodboldrejse

Holiday Inn Express - Newbury Park ligger blot 3 min. gang fra undergrundsstationen Newbury Park, der bringer dig til London centrum på 35-45 min. Hotellet har en fin restaurant og bar, samt parkeringsmuligheder. Samtlige værelser er moderne indrettet med møbler, te- og kaffefaciliteter, tv og gratis WiFi. En god kontinental morgenmad serveres i hotellet restaurant. 

 

Quality Hotel Wembley*** (Hotel udenfor Centrum)

fodboldrejser fodboldrejser fodboldrejser

Quality Hotel Wembley ligger blot 5 min. gang fra det store imponerende nationalstadion Wembley og 450 m fra Wembley Park metrostation. Med metroen er der let adgang til byens centrum, ca. 40 min. Hotellet har egen bar, restaurant, Wi-Fi, businesscenter, mødelokale og parkering mod tillæg. Alle værelser har aircondition, telefon, tv, internet, elkedel, hårtørrer og badeværelse.  En rundvisning på Wembley kan anbefales! 

 

Bemærk:

Du er altid velkommen til at ringe til os, for at få bekræftet hvilke hoteller vi har ledige.

Kickofftravel.dk har herudover også andre samarbejdshoteller. Disse vil blive benyttet i tilfælde af, at vi har udsolgt på ovenstående. Der vil aldrig blive tilbudt et lavere kategoriseret hotel (minimum 3 stjernet). Alle hoteller er blevet godkendt personligt af en kickofftravel.dk medarbejder. Det vil fremgå af rejsebeviset, hvilket hotel vi har booket op til jer. 

Transportinformation ved fodboldrejser til Tottenham

Som udgangspunkt er fly ikke inkluderet i vores fodboldrejser til Tottenham. Du er dog meget velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Du kan også selv nemt og billigt finde flybilletter på en af de mange flysøgesider.

Vi anbefaler et kig på www.momondo.dk – Her kan du nemt søge på forskellige udrejse og hjemrejse datoer / tidspunkter. Ofte viser det sig at flypriser med afrejse om fredagen er billigere end flypriser med afrejse om lørdagen. Du vil derfor ofte kunne opnå den samme totalpris med en ekstra nat mere på rejsen. Ekstra nætter kan bookes her på denne fodboldrejse til Tottenham.

Du skal være opmærksom på at fodboldkampene i Premier League kan blive programsat til at skulle spilles kl. 12.45 om lørdagen. Dette begrænser dine muligheder for fly om lørdagen. 

 

Flyruter og transport til London centrum

I London er der mange lufthavne, og det er forskelligt hvilke ruter flyselskaberne flyver til og fra. Det bedste overblik vil du finde ved at søge på f.eks. www.momondo.dk

Heatrow Airport

Du kommer hurtigst til London centrum med Heathrow Express til Paddington Station på 15 min, hvorfra den videre transport kan ske med metroen. Heatrow Exprees koster £26.50 ombord eller £21.50, hvis du køber på forhånd. Tog med Heathrow Connect tager 25 min. til Paddington og koster £10,10. Londons metro, Piccadilly Line fra Heatrow er den billigste løsning £5,70 og tager ca. 1 time og kører hvert 10. min. Busser til centrum er også en løsning, men kan tage op til halvanden time. Taxi er selvfølgelig altid en mulighed, men det er dyrt. Dette er et nyttigt link www.heathrowairport.com/transport-and-directions

Gatwick Airport 

Den hurtigste måde at komme fra Gatwick til London centrum på, er med Gatwick Express toget.Turen tager ca. 30 min. og kører hvert 15 min. fra ca. kl. 05:00 til midnat. Toget kører til Victoria Station, hvorfra den videre transport kan ske med metroen. Prisen er £19.90 for single, men ved at booke online og i god tid kan der opnåes rabat. www.gatwickexpress.com

Den billigeste togløsning er South Central toget der også kører til Victoria Station. Det stopper ved nogle få stationer undervejs, så det tager lidt længere tid ca. 35-40 minutter. Priserne starter fra £11 for single billet. Se tider og book på  www.southernrailway.com  eller www.thetrainline.com 

Bus er en billigere løsning £6,50, men ofte er trafikken et kaos, 90-120 min, og måske endnu mere i myldretiden, så vores anbefaling er at tage tog.

Stansted Airport 

Stansted Express toget er det hurtigste og tager 45 min. Togene kører 2-4 gange i timen til Liverpool Street station, hvorfra den videre transport kan ske med metroen. Standardprisen for en singlebillet er £19.00, men bookes der på forhånd via deres hjemmeside, kan der oftes opnås rabatter. www.stanstedexpress.com 

Med bus www.nationalexpress.com eller www.terravision.eu tager det 1.20-2 timer og koster fra £6-12 per billet. Bussen kører til London Victoria Station, hvorfra metroen også kører. 

Luton Airport

Transport til London centrum med tog sker via Luton Airport Parkway togstation som er 6 min. bustur fra Luton Airport. Bussen koster £1.60-2.70 og togbilletten koster fra £14, alt efter hvilken af togstationerne i London du vælger at stå af på.  Både enkelt og samlede billet med bus og tog kan købes via dette link eller i lufthavnen. www.thetrainline.com

Med bus fra lufthavnsterminal til centrum kører www.nationalexpress.com til Victoria Station på ca. 1 time og 20 min. og koster fra £7 og op. Fra Victoria Station kører metroen, så den videre transport er nem. Andre busselskaber kører også fra Luton Airport www.terravision.eu eller www.easybus.co.uk/en

London City Airport 

Dette er en meget lille lufthavn, og det er de færreste flyruter og afgange der er dertil fra Danmark. Transport til centrum sker nemt via metroen og overground tog. 

 

Transport i London

London er en kæmpe by med rigtig mange seværdigheder. Den nemmeste måde at transportere sig rundt på er med metroen (Tube / Underground). Der er flere forskellige muligheder for at erhveve sig billet. Man kan købe dem direkte på metrostationerne, men man kan også på forhånd planlægge det man vil opleve og så købe et turistkort, hvor man kan have en hel rejsedag med metroen, frem for at købe enkeltbilletter. Dette er en billigere løsning. Læs mere om de forskellige togbilletter her: www.tfl.gov.uk

 

Transport til White Hart Lane

Tottenham Hotspur og White Hart Lane stadion ligger i det nordlige London. Den hurtigste transportvej er at tage metroen og toget til White Hart Lane Station eller Northumberland Park Station. Det tager 30-45 min. fra det centrale London

Fra White Hart Lane Station er der ca. 5 min. gang til White Hart Lane stadion. Tog til til White Hart Lane Station kan tages fra Liverpool Street Station direkte, eller via skift fra metroen på Seven Sisters metrostation.

Fra Northumberland Park Station er der ca. 10 min. gang til White Hart Lane stadion. Tog til Northumberland Park Station kan tages direkte fra Liverpool Street Station eller via skift med metroen på Tottenham Hale Station.

Den nærmeste metrostation er Seven Sisters som ligger ca. 25-30 min. gang fra White Hart Lane Stadion.  Fra Seven Sisters er det lige ud hele vejen op ad High Road, så det ikke svært at finde vej til stadion. Fra Seven Sisters kører der også busser op ad High Road til White Hart Lane. Det kan dog være hurtigere at gå, da der er meget trakfik på kampdagene. 


OBS: Alle angivede transportpriser er med forbehold for ændringer. Benyt linkene for de seneste opdateringer.  

Kickofftravel har en billetlevering på 100%. Der er ingen risiko for at du ikke får dine billetter. 

Kickofftravel.dk er en professionel og troværdig leverandør af fodboldbilletter. Vi har vores egne agentkontrakter med fodboldklubberne og officielle billetagenter, og vi har indgået nogle handelsaftaler, der gør, at vi kan videresælge fodboldbilletter / fodboldrejser med klubbernes accept. Vi er Official Ticket Agent eller Sub-agent hos alle de store klubber og handler udelukkende med officielle billetter! Dette er en rigtig god sikkerhed for dig som kunde. 

For at blive Officiel Ticket Agent, betaler vi nogle højere billetpriser end på det uofficielle og ulovlige billetmarked - læs mere om hvorfor du ikke skal handle uofficielle billetter på dette Link. Vi får til gengæld en del fordele ved at vi kan sælge fodboldbilletter / fodboldrejser til kampe, hvor billetsalget ikke er startet. Vi kan tilbyde mange forskellige billetkategorier og vigtigst af alt, har vi billetgaranti der betyder, at selvom billetter uheldigvis skulle forsvinde i f.eks. postlevering fra klub til os, eller til kundens hotel, kan fodboldbilletter duplikeres og udstedes på ny til vores kunder = ingen risiko for at kunden ikke får sine fodboldbilletter.

official-billet

Billetlevering ved fodboldrejser til Tottenham

Fodboldbilletterne til kampen bliver leveret på flere forskellige måder ved fodboldrejser til Tottenham. Det afhænger af hvilken procedurer Tottenham har til netop den kamp du booker. Det vil fremgå af rejsebeviset hvorledes dine billetter leveres;

Levering med kurer til jeres hotel; Hotellets reception eller Concierge, hotelmanager, skriver under på at de har modtaget fodboldbilletterne og opbevarer dem derefter et sikkert sted, så du kan afhente dem i receptionen. Billetleveringen sker fra 1 dag før kampen og senest til kl. 12.00 på kampdagen.

Levering ved billetafhentning på Tottenham Ticket office på kampdagen før kampen.

Levering ved modtagelse af email med et "print selv hjemmefra" billetdokument. (primært kun muligt ved hospitality lounge)

Fodboldbilletterne kan ikke blive leveret til din hjemmeadresse. Dette skyldes at fodboldbilletterne først afsendes fra klubben til vores engelske samarbejdspartner kort tid før spilledatoen. (med undtagelse, hvis vi modtager og du ønsker at vi printer og tilsender jer "print selv hjemmefra" billetterne)

Hvis der opstår nogen som helst form for problemer, er vi til rådighed 24 timer i døgnet på det telefonnummer, du vil modtage sammen med din bookingbekræftelse. Vi kan altid udstede billetterne på ny, da vi som nævnt handler lovlige og officielle billetter = vi har en billetlevering på 100%. Ganske enkelt får alle vores gæster de billetter de køber, uanset om uheldet så skulle være ude. 

Vi stiller krav til klubberne og agenterne, for at sikkerheden er i top ved vores fodboldbilletter / fodboldrejser – derfor kan vi også skilte med at vi har en billetlevering på 100%. Det er vi stolte af!