Kontakt os på info@kickofftravel.dk - Dansk Rejsebureau.

Fodboldrejser til Barcelona

 

Rejsetips ved fodboldrejser til Barcelona

Camp Nou stadium tour og museum er oplagt at besøge for fodboldrejsende, på stadionturen vil du få adgang til rigtig mange spændende områder på Camp Nou, så som omklædningsrummet, VIP-områder, presserum, kommentatorboksen, mixzone, spillertunnellen, udskiftningsbænken og du vil komme helt tæt på banen. På FC Barcelona museum bliver alt om FC Barcelona historie fortalt i tekst og billeder og du kan vælge at se video om deres stjernespillere igennem tiderne.  Alle Barcelonas trofæer står i pokalskabe og i perioder kan man få taget billeder med Champions League trofæet, eller opleve særudstillinger med for eksempel Lionel Messi.  Stadiontur og museum er selvguidet og man bestemmer selv hvor meget tid man vil bruge på de forskellige områder. Efter besøget bliver man lukket ind i FC Barcelona shoppen, hvor der i 2 etager kan købes FC Barcelona merchandise. 

La Rambla er en fantastisk gågade i stil med Strøget i Danmark. Tag en fantastisk gåtur fra Placa de Catalunya ned mod havnen, hvor du virkelig vil opleve liv og glade dage. I sidegaderne finder du lokale tapasbare, caféer, restauranter og nogle af de populære bodegas, hvor du kan få serveret cava, øl og spiritus.

Carrer De Blai er navnet på en hyggelig gågade med mange tapasbarer og lokale specialiteter. Gaden er beliggende ved metrostationen Poble Sec. 

Las Arenas Shopping er den gamle tyrerfægtningsarena der er blevet ombygget til et shoppingcenter. Her kan man på toppen gå en rundtur og få et panoramaview ud over byen. På topetagen ligger også flere gode restauranter.

Shopping: På La Rambla har du et mekka af forskellige butikker, hvor det er muligt at købe alt hvad hjertet begærer. Den store og lange La Rambla giver dig de perfekte betingelser for at købe en masse spanske ting med hjem. Ved Ramblaen og Plaza Catalunya findes mange af alle de større international kæder og mange shopping centre som blandt andet El Corte Ingles. På Passeig de Gràcia, der ligger nord fra Plaza Catalunya finder du glamour, shoppingbutikker og skønhed på allerhøjeste niveau. 

Mere Sport? Espanyol er FC Barcelona lokalrivaler og deres stadion Estadi Cornellà-El Prat ligger i udkanten af Barcelona (tæt ved lufthavnen). Der er plads til 40.500 og er mest populært blandt de lokale. FC Barcelonas træningsanlæg Ciutat Esportiva Joan Gamper ligger i udkanten af Barcelona og er kendt for sit fodboldakademi La Masia. Den olympiske by og stadions er også et besøg værd. 

Sagrada Família er en spektakulær kirke i Barcelona som er designet af den verdensberømte arkitekt Antoni Gaudí, hvis værker ses mange steder i byen. Blandt andre af Gaudi værker er Casa Milà (også kendt som La Pedrera) som er en meget unik bygning på grund af dets meget usædvanlige facade. Parc Güell, der er et stort område i udkanten af Barcelona blev også designet af Gaudi og er blandt de mest besøgte turist steder i Barcelona.

Ønskes flere rejsetips, så kan der læses mere i vores FC Barcelona fodboldrejse guide.