Kontakt os på info@kickofftravel.dk - Dansk Rejsebureau.
1Book Rejsen
2Udfyld dine oplysninger
3Betal for din rejse
2Udfyld oplysninger
3Betal rejse

Real Madrid - Leganes

  • Fodboldrejser Real Madrid
  • Fodboldbilletter Real Madrid
  • Billet Real Madrid fodboldtur
  • Officiel billetagent og tryghed

Real Madrid - Leganes

Fodboldrejse til Real Madrid indeholder:
• 3 overnatninger på 3 stjernet hotel.
• Morgenmad.
• Officiel fodboldbillet til Real Madrid. 
• Rejsetips til den perfekte Real Madrid fodboldrejse.
• Mulighed for at købe Santiago Bernabeu stadiontur. 

  Antal Personer
  Hotel  
Hotel udenfor Centrum 1.495 DKK I fanebladet Hoteller nedenfor kan du læse mere om hotellerne som vi primært samarbejder med på vores Real Madrid fodboldrejser.
Alle vores hoteller bliver løbende besøgt og godkendt. Det varierer af ledighed til de forskellige Real Madrid fodboldrejser. Vi vælger derfor det hotel der er ledigt på bookingtidspunktet til dig. Ofte kan vi tilbyde det hotel du måtte ønske, så skriv endeligt hotelønsket til sidst bookingen, eller kontakt os inden booking for bekræftelse af hvilket hotel der er ledigt.
Hotellerne udenfor centrum ligger alle med nem adgang til transport, der bringer jer til centrum og stadion på 30-75 minutter.
Hotel i Centrum 1.695 DKK
I fanebladet Hoteller nedenfor kan du læse mere om hotellerne som vi primært samarbejder med på vores Real Madrid fodboldrejser.
Alle vores hoteller bliver løbende besøgt og godkendt. Det varierer af ledighed til de forskellige Real Madrid fodboldrejser. Vi vælger derfor det hotel der er ledigt på bookingtidspunktet til dig. Ofte kan vi tilbyde det hotel du måtte ønske, så skriv endeligt hotelønsket til sidst bookingen, eller kontakt os inden booking for bekræftelse af hvilket hotel der er ledigt.
Hotellerne i centrum er alle med nem adgang til metro, restaurant, cafeer, shopping og transport til stadion.
 
   
Periode fra: Tir. 29. Okt. 2019   Tilpas dato
Ekstra nat - Per person:
Dobbelværelse/Tripleværelse Kr. 400 Udenfor centrum
Dobbelværelse/Tripleværelse Kr. 500 I centrum
Single værelse Kr. 800 Udenfor centrum
Single værelse Kr. 1000 I centrum
Periode til: Fre. 01. Nov. 2019   Tilpas dato
Ekstra nat - Per person:
Dobbelværelse/Tripleværelse Kr. 400 Udenfor centrum
Dobbelværelse/Tripleværelse Kr. 500 I centrum
Single værelse Kr. 800 Udenfor centrum
Single værelse Kr. 1000 I centrum
  Billet Kategori Se fanebladet Stadionplan for billeder taget fra de forskellige kategorier.


Kortside 3.ring - Blocks fra 500-600 (+0 DKK )
Kortside 1. eller 2. ring - Blocks fra 100-400 (+300 DKK )
Langside 1. eller 2. ring - Blocks fra 100-400 (+700 DKK )
Langside 1. eller 2. ring med garanti mellem målfelterne - Blocks fra 100-400 (+900 DKK )
Langside 1. ring med garanti mellem målfelterne - Blocks fra 100-200 (+1.250 DKK )
  Stadion Tur
Gør din fodboldrejse til Real Madrid komplet og book en fed stadiontur med rundvisning og museumsbesøg. På Santiago Bernabeu Stadium tour får du adgang til presserum, omklædningsrum, VIP Lounge, du kan sidde på udskiftnings bænken og meget mere. På Real Madrid museum kan du læse om alle deres titler og se de mange pokaler som klubbens nuværende og tidligere legender har vundet. Du modtager billetterne til stadiontur entre og møder blot selv op indenfor åbningstiden; typisk 10-17. Der skal ikke bookes tid. På kampdage er der lukket eller kun begrænset entre hvor der typisk er lukket af i presserum med flere.  

Rejsetips ved fodboldrejser til Real Madrid 

Santiango Bernabeu Stadiontur og museumsbesøg, samt en tur i Real Madrid Shoppen. Næsten et must når man er på fodboldtur!

Det endelige kamptidspunkt/kampdag bliver fastlagt helt frem til 8-10 dage før kampen, derfor anbefaler vi som hovedregel afrejse tidligt lørdag og hjemrejse mandag. I kan altid kontakte os for information om det endelige kamptidspunkt/kampdag.

Plaza Mayor, Puerto del Sol, Plaza Santa Ana og Plaza de España er alle samlingspunkter i centrum af Madrid. Her ligger der mange restauranter, barer og butikker.

Gran Via´s shoppingbutikker, shoppingcentre og de mange sidegader til Gran Via med endnu flere shoppingmuligheder.

Kongepaladset Palacio Real og Catedral de la Almudena.

Museo del Jamon (frit oversat til skinkemuseum). Der er mange af dem og de er et besøg værd. Her hænger skinkerne ned fra loftet og en tapas anretning af forskellige lokale specialiteter af Jamon, Chorizo, Lomo, Serrano og Oste kan bestilles i baren. 

Kunstmuseerne Museo Prado, Museo Thyssen-Bornemisza og Museo Reina Sofía er blandt verdens mest populære.

Vincente Calderon – Atletico Madrids hjemmebane.  Real Madrid og Atletico spiller normalt ikke på hjemmebane i samme weekend, men en stadiontur er et besøg værd.

Mere fodbold? Getafe og Rayo Vallecano er også klubber i Madrid. De kan spille modsatte dage end Real Madrid. Kontakt os endeligt hvis det har interesse!

Ønskes flere rejsetips, så kan der læses mere i vores Real Madrid fodboldrejse guide.

Nedenfor er eksempler på placeringen af fodboldbilletter i de forskellige kategorier, på vores fodboldrejser til Real Madrid

real-madrid-fodboldrejse-stadionplan

Kategori og Ring oversigt.

Kategori inddelingen er gældene for begge kortsider og langsider. Pladserne er både på indløbssiden og modsatte side. Alle pladser er siddepladser i neutrale afsnit eller til Real Madrid tilhængere - ingen pladser er blandt de stående hjemmefans eller udefans. 

real-madrid-fodboldrejse-stadionoversigt

 Eksempel på fodboldbilletter i Kategori 1 Plus (Du kan ønske 1.ring eller 2.ring - Ingen garanti fra Real Madrid)

1. ring billede:

real-madrid-fodboldrejser-kat.1plusnede

2. ring billede: 

Real-madrid-kat1plus-oppe


Eksempel på fodboldbilletter i Kategori 1 (Du kan ønske 1.ring eller 2.ring - Ingen garanti fra Real Madrid)

1. ring billede:

real-madrid-fodboldrejse-kat1nede

2. ring billede:

real-madrid-fodboldrejse-kat1oppe


Eksempel på fodboldbilletter i kategori 2 (Du kan ønske 1.ring eller 2.ring - Ingen garanti fra Real Madrid)

1. ring billede

real-madrid-fodboldrejse-kat2

2. ring billede:

real-madrid-fodboldrejse-kat2ring2


Eksempel på fodboldbilletter i kategori 3

3-4. ring. Billedet er taget midt i mellem ring 3 (nedad) og ring 4 (opad - ca 15 rækker hver vej). 

real-madrid-fodboldrejse-kat3

Hoteller vi samarbejder med på vores fodboldrejser til Real Madrid

Gran Atlanta**** (Hotel i Centrum)

fodboldrejser-Real-Madrid-Hotel-gran-atlanta

Gran Atlanta ligger i kvarteret ved Real Madrids stadion Santiago Bernabeu og tilbyder funktionelle, airconditionerede værelser med satellit-tv, værdiboks og hårtørre. I hotellets fællesområder er der fri internet.  Fra metrostationen Nuevos Ministerios, 500 m væk, afgår tog til Madrids lufthavn og med 5 stops er man ved interesspunkterne Sol, Plaza Mayor og Plaza Espana.  Hotellet har en bar og serverer en daglig morgenbuffet. Der er også forskellige restauranter og gode shoppingmuligheder i centrene Moda og Orense som begge ligger 10 minutters gang væk.


Principe Pio*** (Hotel i Centrum)

fodboldrejser-real-madrid-hotel-principe-pio 
Dette klassiske hotel i klassik stil vender mod Madrids kongeslot og den maleriske Jardines de Sabatini have, lige ved en af byens største pladser - Plaza de España. 
Fra hotellets tagterrasse kan du nyde den fantastiske udsigt over et af hovedstadens mest prestigefyldte kvarterer. Fra hotellet kan du nemt gå til Gran Vía, Plaza Mayor og Puerta del Sol, som er fuld af kulturelle seværdigheder og et stort udvalg af butikker, caféer og shopping centre. Du kan også hver aften prøve de traditionelle spanske retter som serveres i hotellets restaurant Padrera de San Isidro.  De 155 værelser med aircondition på Principe Pio har pengeskab, mørklægningsgardiner, og tv-satellitkanaler. Badeværelserne har en kombination af bruser/badekar og bidet.


Florida Norte Hotel*** (Hotel i Centrum)

fodboldrejser-real-madrid-hotel-florida-norte 

Hotellet ligger centralt ved Principe Pio banegård i nærheden af Parque del Oeste samt hovedgaderne og -pladserne såsom Gran Via og Plaza España. Umiddelbart i nærheden finder man talrige indkøbsmuligheder, restauranter, barer samt offentlige transportmidler. På få minutter kommer man til kongeslottet, Jardines de Sabatini haven og Teatro Real. De 399 moderne indrettede værelser har badeværelse med hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-TV, radio, internetadgang er muligt og safetyboks. Fra hotellet kan du nemt gå til Gran Vía, Plaza Mayor og Puerta del Sol, som er fuld af kulturelle seværdigheder og et stort udvalg af butikker, caféer og shopping centre.


Hotel Husa Chamartin**** (Hotel udenfor Centrum)

fodboldrejser-real-madrid-hotel-husa-chamartin

Beliggende i hjertet af Madrids forretningsområde ved siden af Chamartín togstationen, 1,2 km fra Duques de Pastrana paladset, 3,1 km fra Santiago Bernabéu og 8-10 stops til downtown Madrid, Gran Via, Sol og plaza Mayor.

På hotellet findes reception 24 timer i døgnet, restaurant, lounge bar, trådløst internet (fælles områder), sikkerhedsboks i receptionen, roomservice, konferencerum og elevator. Værelserne er udstyret med tv, telefon, trådløst internet, sikkerhedsboks, minibar og hårtørrer. Santiago Bernabeu nås nemt med med bus eller metro.


Rafael Ventas**** (Hotel udenfor Centrum)

fodboldrejser-real-madrid-hotel-rafael-ventas 

Dette indbydende og imødekommende hotel ligger i en populær forretningsgade i Alcalá og tæt ved den gamle tyrefægtningsarena 'Las Ventas'. Herudover ligger Barajas lufthavn, Juan Carlos I kongrescenter, den gamle bydel og det eksklusive kvarter Salamanca inden for nem afstand af hotellet. Hotellet er ideelt egnet til forretningsrejsende og turister såvel som de gæster, der er særligt interesseret i kulturelle højdepunkter. Hotellet har egen samling af kunstværker. De indbydende og smagfuldt designede værelser er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, minibar og safeboks samt regulerbare klimaanlæg og radiatorer.


Holiday Inn Express Madrid Airport*** (Hotel udenfor Centrum)

fodboldrejser-real-madrid-hotel-holiday-inn-express-madrid-airport 

Dette hotel ligger tæt ved motorvej A2 med nem adgang til byens store ringveje. Hotellet er omgivet af forretningsområder såsom Coslada, San Fernando og Torrejón. For feriegæster ligger hotellet ved siden af Plenilunio og Aquopolis vandland. IFEMA udstillings- og forlystelsescenter ligger blot få minutter væk, ligesom Madrid Barajas internationale lufthavn ligger omkring 2 km fra hotellet.

 

Bemærk:

Du er altid velkommen til at ringe til os for at få bekræftet hvilket hotel vi har ledigt.

Kickofftravel.dk har herudover også andre samarbejdshoteller. Disse vil blive benyttet i tilfælde af vi har udsolgt på ovenstående. Der vil aldrig blive tilbudt et lavere kategoriseret hotel (minimum 3 stjernet). Alle hoteller er blevet godkendt personligt af en kickofftravel.dk medarbejder!

Transportinformation ved fodboldrejser til Real Madrid

Som udgangspunkt er fly ikke inkluderet i vores fodboldrejser til Madrid. Du er dog meget velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Du kan også selv nemt og billigt finde flybilletter på en af de mange flysøgesider.

Vi anbefaler et kig på www.momondo.dk – her kan du nemt søge på forskellige udrejse og hjemrejse datoer / tidspunkter. Ofte viser det sig at flypriserne med afrejse om fredagen er billigere end flypriserne med afrejse om lørdagen. Du vil derfor ofte kunne opnå den samme totalpris med en ekstra nat mere på rejsen. Ekstra nætter kan bookes her under vores fodboldrejser til Real Madrid. 

Du skal være opmærksom på at fodboldkampene i La Liga kan blive programsat til at skulle spilles kl. 16.00 om lørdagen. Dette begrænser dine muligheder for fly om lørdagen. 

 

Flyruter

Det variere lidt hvilke selskaber der har rute til Madrid - så det altid en meget godt ide at søge på en af flysøgesiderne for seneste opdatering.

København (direkte fly): www.sas.dk - www.vueling.com - www.iberia.dk - www.norwegian.dk

Billund, Tirstrup, Aalborg: www.lufthansa.comwww.klm.comwww.airfrance.com mfl. flyver med mellemlandinger og total rejsetid på ned til 4-6 timer.

Hamborg: Der er mange flyselskaber både direkte og med mellemlandinger. 

 

Transport fra lufthavnen

Barajas (Madrids international airport) ligger 13km nord fra Madrid

Metroen kører fra lufthavnen til centrum af Madrid, med et par skift undervejs. Turen tager cirka 30-40 minutter koster 3-5 euro per person. Du kan med fordel købe et 10 turs kort når du er på fodboldrejse i Madrid i 2-5 dage, da dette er den nemmeste måde at komme rundt på. 10 ture vil passe meget godt med de metroturer du vil have brug for i løbet af din fodboldrejse.

Taxaer fra lufthavnen til Madrid centrum tager omkring 20-30 minutter, afhængigt af trafikken og koster 15-20 euro. (20-30 euro i weekender og aftener).

Bus til Madrid centrum tager ca. 40 min. Bussen kører fra lufthavnsterminalen og til centrale Puerta del sol hver 30. minut. En enkeltbillet koster 3,9 euro, mens en returbillet koster 6,7 euro.

 

Transport i Madrid

Metroen i Madrids er den nemmeste og bedste måde at komme rundt på. Der er afgange ca. hvert 5 minut og vigtigst af alt ingen trafikkaos!  Du kan med fordel købe et 10 turs kort når du er på fodboldrejse i Madrid i 2-5 dage, da dette er den nemmeste måde at komme rundt på. 10 ture vil passe meget godt med de metroturer du vil have brug for i løbet af din fodboldrejse.

Bus: Vælger i offentlig transport er det begrænset hvor meget i vil benytte bus, da metroen dækker hele byen. 

Taxa i Madrid er lidt billigere end i Danmark, men kan være en langsommere løsning end metroen, specielt i myldretiden.

 

Transport til Santiago Bernabeu Stadion

Santiago Bernabeu har sin egen Metro station og den hedder ganske enkelt Santiago Bernabeu. Metroen er den klart nemmeste måde at komme til og fra stadion på. Den ligger på Blå linie (linje 10). Der kører også busser til stadion, men traffikken kan være et kaos, så benyt metroen når i skal til Santiago Bernabeu. Vi anbefaler at tage afsted i god tid, så i kan opleve hele stemningen op til Kick off. 

Video om fodboldrejser til Real Madrid 

Kickofftravel har en billetlevering på 100%. Der er ingen risiko for at du ikke får dine billetter. 
Kickofftravel er en professionel og troværdig leverandør af fodboldbilletter, vi har vores egne agentkontrakter med fodboldklubberne og officielle billetagenter, og vi har indgået nogle handelsaftaler, der gør at vi kan videresælge fodboldbilletter / fodboldrejser med klubbernes accept. Vi er Official Ticket Agent eller Sub-agent hos alle de store klubber og handler udelukkende med officielle billetter! Dette er en rigtig god sikkerhed for dig som kunde. 

For blive Official Ticket Agent betaler vi nogle højere billetpriser end på det uofficielle og ulovlige billetmarked - læs mere om hvorfor du ikke skal handle uofficielle billetter på her. Vi får til gengæld en del fordele ved at vi kan sælge fodboldbilletter / fodboldrejser til kampe, hvor billetsalget ikke er startet. Vi kan tilbyde mange forskellige billetkategorier og vigtigst af alt, får vi en billetgaranti der gør at, hvis billetterne forsvinder i f.eks. postlevering fra klub til os, eller til kundens hotel, så kan fodboldbilletter duplikeres og udstedes på ny til vores kunder = ingen risiko for at kunden ikke får sine fodboldbilletter.

Fodboldbillet levering ved Real Madrid fodboldrejser 

Fodboldbilletterne til kampen bliver leveret med kurer til jeres hotel. Hotellets reception eller Concierge (hotelmanager) skriver under på at de har modtaget fodboldbilletterne og opbevarer dem derefter et sikkert sted, så du kan afhente dem i receptionen. Billetleveringen sker fra 1 dag før kampen og senest til kl. 12.00 på kampdagen. Fodboldbilletterne kan ikke blive leveret til din hjemmeadresse. Dette skyldes at fodboldbilletterne først afsendes fra klubben til vores spanske samarbejdspartner kort tid før spilledatoen.

Hvis der opstår nogen som helst form for problemer, så er vi til rådighed 24 timer i døgnet på det telefonnummer, du vil modtage sammen med din bookingbekræftelse. Vi kan altid udstede billetterne på ny, da vi som nævnt handler lovlige og officielle billetter = at vi har en billetlevering på 100%. Ganske enkelt får alle vores gæster de billetter de køber, uanset om uheldet så skulle være ude. 

Vi stiller krav til klubberne og agenterne, for at sikkerheden er i top ved vores fodboldbilletter / fodboldrejser – derfor kan vi også skilte med at vi har en billetlevering på 100% . Det er vi stolte af!