Kontakt os på info@kickofftravel.dk - Dansk Rejsebureau.
1Book Rejsen
2Udfyld dine oplysninger
3Betal for din rejse
2Udfyld oplysninger
3Betal rejse

Manchester United - Aston Villa

  • Officielle fodboldbilletter langside - Museum Suite
  • Old Trafford - Manchester United fodboldtur
  • Fodboldbillet International Suite Manchester United
  • Vi er officiel billetagent hos Man Utd

Manchester United - Aston Villa

Fodboldrejser til Manchester United inkludere:
2 overnatninger på 3 stjernet hotel
Morgenbuffet på hotellet
Fodboldbillet til Old Trafford
Byguide om Manchester

  Antal Personer
  Hotel  
Hotel udenfor Centrum 2.595 DKK Kickofftravel.dk udvælger et af vores minimum 3-stjernet samarbejdshoteller udenfor centrum til jer.
Hotellerne ligger alle med nem adgang til transport, der bringer jer til centrum og stadion på 30-75 minutter.
Alle vores samarbejdshoteller er blevet besøgt personligt og er godkendt til vores gæster.
I fanebladet Hoteller nedenfor kan du læse mere om hotellerne, vi samarbejder med.
Hvis I har et ønske om et specifikt hotel kan det skrives under ønsker i næste bookingstep.
Vil I have bekræftet hvilket hotel I skal bo på inden booking, så ring endeligt til os.
Hotel i Centrum 2.795 DKK
Kickofftravel.dk udvælger et af vores minimum 3-stjernet samarbejdshoteller i centrum til jer.
Hotellerne i centrum er alle med nem adgang til restaurant, cafeer, shopping og transport til stadion.
Alle vores samarbejdshoteller er blevet besøgt personligt og er godkendt til vores gæster.
I fanebladet Hoteller nedenfor kan du læse mere om hotellerne, vi samarbejder med.
Hvis I har et ønske om et specifikt hotel kan det skrives under ønsker i næste bookingstep.
Vil I have bekræftet hvilket hotel I skal bo på inden booking, så ring endelig til os.
 
   
Periode fra: Søn. 30. Apr. 2023   Tilpas dato
Ekstra nat:
Dobbelværelse/Tripleværelse Kr. 500 udenfor centrum
Dobbelværelse/Tripleværelse Kr. 600 i centrum
Single værelse Kr. 1.000 udenfor centrum
Single værelse Kr. 1.200 i centrum
Periode til: Man. 01. Maj. 2023   Tilpas dato
Ekstra nat:
Dobbelværelse/Tripleværelse Kr. 500 udenfor centrum
Dobbelværelse/Tripleværelse Kr. 600 i centrum
Single værelse Kr. 1.000 udenfor centrum
Single værelse Kr. 1.200 i centrum
  Billet Kategori

VIP Quadrant Lounge. Hjørnesektion med mad og kampprogram. (+0 DKK )
International Suite VIP Lounge. Kampprogram. Kortside nedre ved Stretfort End stemningstribunen. (+900 DKK )
Victoria Warehouse VIP Lounge. Hjørnesektion NW3433. Lounge 10 min. gang fra stadion. Inklusiv streetfood, øl, vin og sodavand. (+850 DKK )

Rejsetips ved fodboldrejser til Manchester United

Old Trafford Stadium & Museum tour er et absolut must for enhver fodboldfan. Her vil du se alle trofæerne, omklædningen, trænerbænken og et flot museum som hylder deres tidligere spillere. Selve stadionturen er guidet og varer ca. 1 time og ved slutningen på turen bliver I lukket ind i Manchester United Megastore, hvor enhver tænkelig merchandise kan købes. Har I brug for hjælp med at finde ledige tider, så er i meget velkomne til at kontakte os.

Det endelige kamptidspunkt/kampdag bliver fastlagt 6-8 uger før kampen, derfor anbefaler vi som hovedregel afrejse tidligt lørdag og hjemrejse mandag. I kan altid kontakte os for information om det endelige kamptidspunkt/kampdag.

Arndale shoppingcenter ligger i centrum, ved gågaden og er Manchester største shoppingcenter med alverdens butikker og cafeer.

World Football Museum er et fantastisk museum om fodbold og der er endda gratis entre. Det ligger lige bag ved Arndale shoppingcentret.

Printwork området. Her ligger nogle hyggelige barer og sportspubs som er et besøg værd. Skal der festes til den lyse morgen er Deansgate områdets diskoteker og cocktailbarer stedet.

Red Hot World Buffet er et godt spisested i centrum med den vildeste verdensbuffet fra alle verdens køkkener, samt masser af kager og is.  Et besøg koster kr. 150-200 per person.

Pubs før kampen. Ved Old Trafford ligger der mange Manchester United pubs som har åbent allerede fra morgenstunden. Det er en oplevelse værd og man kommer virkelig ind i den engelske fodboldkultur ved sådan besøg - ofte er stederne kun for voksne! The Old Trafford pub, The Bishop Blaze og Sam Platts er blandt de mest besøgte Manchester United pubs. 

Mere fodbold? Lokalrivalerne fra Manchester City ligger også i centrum af Manchester og deres stadion er bestemt et besøg værd.  Ærkerivalerne fra Liverpool FC og Everton fc ligger 45-75 min fra Manchester i tog. Mange vælger at kombinere deres fodboldrejse med 2 fodboldkampe. Hør os gerne om muligheder.

Nedenfor er eksempler på placeringen af fodboldbilletterne i de forskellige kategorier, på vores fodboldrejser til Manchester United

stadionplan-manchester-united-fodboldrejser

Eksempel på Hjørnesektion

Fodboldbilletterne til Hjørnesektionen er kun fodboldbillet uden adgang til lounge. Fodboldbilletterne er på 2. afsnit (øvre) og kan være i både northeast quadrant og northwest quadrant. 

manchester-united-fodboldrejser

 

Eksempel på Hjørnesektion med lounge

Hjørnesektions fodboldbilletterne er med lounge er placeret i det nordøstlige eller nordvestlige hjørne af stadion og har egne VIP indgange, hvor du blive eskorteret til en af loungerne; Kit Room, Club 500, Club 100 eller The Academy. I loungen er det muligt at købe mad og drikke, samt nyde udsigten over Salford Quays, hvor man kan se de tusindvis af fans ankomme til stadion. Med denne fodboldbillet kategori får du også et kampprogram og pladserne er med komfortabelt polstret sæder i 2. afsnit (øvre). Loungen er åben fra 3 timer før kick off og 1 time efter kampen og har fladskærme hvor der vises optakter og sammendrag af dagens kampe. Manchester United tv giver dig den bedste insiderinformation om netop dagens kamp. Ønsker du at oddse på kampen er der også et spilfirma i loungen. Der er ikke dresscode i loungen, men udeholdets trøjer er ikke tilladt. Fodboldbilletterne har udsyn som ved billedet ovenfor ved "hjørnesektion" og det lille billede nedenfor.

Fodboldrejser-manchester-unitedFodboldrejser-manchester-united


Langside

Disse fodboldbilletter er placeret på langsiden og kan være både med og uden adgang til lounge, men er uden spisning. Fodboldbiletterne er midtfor på nedre del i 2. afsnit på langsidetribunen. Fodboldbilletterne har samme udsyn som "Langside med lounge og spisning" nedenfor, og som vist i det gule felt på stadionplanen. 


Eksempel på Langside med lounge og spisning

Disse fodboldbilletter med langside og lounge er en eksklusiv oplevelse på Old Trafford. Pakken inkluderer fodboldbilletter midtfor på nedre del i 2. afsnit på langsidetribunen og der vil blive serveret en lækker 3 retters buffet menu i loungen. Drikkevarer købes i en af loungens barer. Loungen er åben 3 timer før kickoff til 1 time efter kampen. I loungen er der rig mulighed for at se optakter og sammendrag af dagens kampe på fladskærme. Manchester United tv, giver dig den bedste insiderinformation om netop dagens kamp. Ønsker du at oddse på kampen er der også et spilfirma i loungen. Disse fodboldbilletter inkluderer også kampprogram. Der er dresscode i loungen, så joggingbukser og udeholdets trøjer er ikke tillandt. (Jeans er OK) 

manchester-united-fodboldrejser

fodboldrejser-manchester-united


Bemærk:

Er der et specifikt ønske om lounge, så kontakt os inden booking. Alternativt kan ønsket skrives i ”kommentar og ønsker” feltet i næste step i bookingen, og såfremt ønsket kan leveres booker vi jer ind der, ellers vil vi automatisk blot booke en af de andre lounges i kategorien til jer.

 

Øvrige fodboldbilletter:

Vi har også adgang til nogle andre fodboldbilletter med lounge. Hvis der er en helt specifik lounge som du gerne vil opleve kan vi undersøge mulighederne. Ønskes der at blive skræddersyet en hel vip box med private hospitality for 10 personer og opefter kan dette forespørges.

Hotel Holiday Inn Express, Oxford Road*** (Hotel i centrum) 

fodboldrejser-manchester-unitedfodboldrejser-manchester-unitedfodboldrejser-manchester-united

Holiday Inn Express Manchester ligger centralt i Manchester, blot 1 minutters gang fra Oxford Road Station. Hotellet har døgnåben reception. Værelserne har aircondition, hårtørrer, samt kaffe- og tefaciliteter. Hotellets loungebar tilbyder et fint udvalg af lettere anretninger samt øl, vin og drinks. Morgenmaden serveres i hotellet cafeterie og byder på et fint udvalgt af morgenmadsprodukter.


Hotel Holiday Inn Express Manchester City Centre - MEN Arena*** (Hotel i centrum)

fodboldrejser-manchester-unitedfodboldrejser-manchesterfodboldrejser-manchester-united

Holiday Inn Express Manchester City Centre Arena ligger i hjertet af Manchester og har døgnåben reception. Værelserne har aircondition, skrivebord, fladskærms-tv og wifi,  samt et badeværelse med hårtørrer. Flere af værelserne har vidunderlig udsigt over byen. Hotellet bar tilbyder et fint udvalg af lette anretninger og drinks. Gæsterne kan nyde nyde hotellets daglige morgenbuffet i restaturaten.


Hotel Palace Manchester **** (Hotel i centrum)

fodboldrejser-manchester-unitedfodboldrejser-manchester-unitedfodboldrejser-manchester-united

Palace Hotel ligger i Manchesters pulserende centrum og byder på stilfulde og moderne værelser. Hotellet ligger blot få minutters gang fra togstationen Oxford Road. Samtlige 4-stjernede værelser på Palace Hotel byder på elegant indretning med satellit-tv, internet, privat badeværelse og værdiboks. Alle værelser har kaffe- og tefaciliteter. Gæsterne kan spise i den smarte og stilfulde Tempus Bar and Restaurant, hvor der serveres lækre og sæsonbetonede retter ledsaget af et omfattende vinkort. Morgenmaden serveres i hotellet restaurant og har et godt udvalg af morgenmadsprodukter. 

 

Hotel Mercure Manchester Piccadilly**** (Hotel i centrum)

Fodboldrejser-manchesterFodboldrejser-manchesterFodboldrejser-manchester

Hotel Mercure Manchester Piccadilly ligger i hjertet af byen, 5 minutters gang fra togstationen Manchester Piccadilly, butikscentret Arndale og gågaden. Hotellet byder på en fin bar/restaurant med udsigt over Piccadilly square. Her serveres en komplet engelsk morgenmad og diverse bistro-retter ved frokost og aftensmad. Værelserne har aircondition, fladskærms-tv og WiFi, samt badeværelse med hårtørrer. 
 

Holiday Inn Express Manchester Airport*** (Hotel udenfor Centrum)

fodboldrejser-manchester-united-holiday-inn-airportfodboldrejser-manchester-united-holiday-inn-airportfodboldrejser-manchester-united-holiday-inn-airport

Holiday Inn Express Manchester Airport ligger cirka 3 km fra Manchester Lufthavn. Der er blot 16 km til Manchesters centrum. De rummelige værelser på Holiday Inn Express Manchester Airport omfatter fladskærms-tv, Wifi og faciliteter til at lave te og kaffe, samt badeværelse. Der serveres morgenmadsbuffet med varme retter og etudvalg af yoghurt og morgenmadsprodukter. Baren på stedet byder på en omfattende aftenmenu. Old Trafford ligger blot også 15 minutters køretur derfra i bil.


Hotel Holiday Inn Manchester Mediacityuk*** (Hotel udenfor Centrum)

fodboldrejser-manchester-unitedfodboldrejser-manchester-unitedfodboldrejser-manchester-united

Holiday Inn Manchester-Mediacityuk ligger i Salford Quays, blot 10 minutters kørsel fra Manchesters bymidte. Hotellet har en stilfuld restaurant, der byder på morgenbuffet. Værelserne er rummelige og har aircondition, skrivebord, fladskærms-tv og trådløs internetadgang. Den livlige Hub bar byder på lettere frokostanretninger samt et stort udvalg af drikkevarer og vine. Der kan gåes til Old Trafford på 10-15 min.


Hotel Cancellors*** (Hotel udenfor Centrum)

fodboldrejser-manchesterfodboldrejser-manchesterfodboldrejser-manchester

Dette hotel i herregårdsstil ligger 5 km fra Manchesters bymidte. Værelserne har gratis wifi, tv og badeværelse med hårtørrer, samt kaffe- og tefaciliteter. Der tilbydes gratis parkering på hotellet og busser standser i nærheden. Der serveres en fin morgenmadsbuffet.  Hotellet byder også på en god restaurant og en afslappet bar. Hotellets udestue åbner ud til en hyggelig grønhave.

 

Bemærk:

Du er altid velkommen til at ringe til os for at få bekræftet hvilket hotel vi har ledigt.

Kickofftravel.dk har herudover også andre samarbejdshoteller. Disse vil blive benyttet i tilfælde af vi har udsolgt på ovenstående. Der vil aldrig blive tilbudt et lavere kategoriseret hotel (minimum 3 stjernet). Alle hoteller er blevet godkendt personligt af en kickofftravel.dk medarbejder. Det vil fremgå af rejsebeviset hvilket hotel vi har booket op til jer.

Transportinformation ved fodboldrejser til Manchester United

Som udgangspunkt er fly ikke inkluderet i vores fodboldrejser til Manchester United. Du er dog meget velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Du kan også selv nemt og billigt finde flybilletter på en af de mange flysøgesider.

Vi anbefaler et kig på www.momondo.dk – her kan du nemt søge på forskellige udrejse og hjemrejse datoer / tidspunkter. Ofte viser det sig at flypriserne med afrejse om fredagen er billigere end flypriserne med afrejse om lørdagen. Du vil derfor ofte kunne opnå den samme totalpris med en ekstra nat mere på rejsen. Ekstra nætter kan bookes her under vores fodboldrejser til Manchester United. 

Du skal være opmærksom på at fodboldkampene i Premier League kan blive programsat til at skulle spilles kl. 12.45 om lørdagen. Dette begrænser dine muligheder for fly om lørdagen. 

 

Flyruter

Manchester lufthavn er den største lufthavn i området og derfor er der mange kombinationer på rejseveje, og mange fodboldrejsende fra Jylland vælger at flyve billigt til London, og derfra tage toget til Manchester, da den samlede rejsetid ofte er meget lig, den samlede rejsetid ved fly med mellemlandinger. Mange gæster vælger også at flyve fra Hamborg til Manchester med direkte fly. Det bedste overblik vil du finde ved at søge på f.eks. www.momondo.dk

København (direkte fly):  www.sas.dk - www.easyjet.com - www.britishairways.com  - www.norwegian.dk

Billund, Tirstrup, Aalborg: www.lufthansa.comwww.klm.com – www.airfrance.com - www.britishairways.com mfl. flyver med både direkte og med mellemlandinger og total en rejsetid på 3-6 timer. 

Hamborg: Der er mange flyselskaber både direkte og med mellemlandinger. Vi anbefaler et kig på www.momondo.dk 

Alternativt er der også mange der vælger at flyve til London og herfra tage toget til Manchester. Det tager fra 2-5 timer alt efter hvilket tog der vælges. Tog billetter kan købes på dette link: www.thetrainline.com  (anbefaler tog) og busbilletter på dette link www.nationalexpress.com

 

Transport fra lufthavnen

Manchester international airport

Toget fra lufthavnen tager ca. 15-25 minutter til Manchester Piccadilly togstationen midt i Manchester centrum. Billetten koster i omkring £3. Du kan hjemmefra undersøge om du med fordel kan tage et stop længere til Oxford Road Station, hvor flere af vores samarbejdshoteller ligger. Du kan også snuppe en taxi til centrum eller til Salford Quays /Old Trafford, som begge dele koster i omegnen af £15-20.

Fra øvrige lufthavne

Der er også nogle der vælger at flyve til London og tage toget op til Manchester, da den samlede rejsetid kan være tilsvarende fly med mellemlandinger. Enkelte perioder er der også direkte fly til Birmingham eller Liverpool. Tog til Manchester: Benyt www.thetrainline.com for togtider. Book hjemmefra, det er oftest billigere jo tidligere du booker. 

 

Transport i Manchester

Vælger du at bo i Manchester centrum vil du kunne gå fra vores hoteller til shopping, restauranter og de største seværdigheder, og vil ikke have det store behov for at blive transporteret hjem. Du vil dog altid kunne hoppe på Metrolink (sporvogn) eller i en taxa, som vil koste fra £3-10 

Vælger du at bo udenfor centrum vil der være transportmuligheder der tager dig til centrum på 30-75 min. 

 

Transport til Old Trafford

Bor man i centrum af Manchester kører der et Metrolink (tog/sporvogn) mod Altrincham, som stopper ved til Old Trafford, herfra er der 5 min. gang til stadion. På kampdage kører der også tog fra de større stationer i centrum til stationen Old Trafford Stadium, som ligger bag den sydlige tribune.  Der kører også busser til stadion eller taxa (ca £15 ), men traffikken kan være et kaos, så benyt toget når i skal til Old Trafford. Bor man i Salford Quays (tæt ved stadion) kan man gå til stadion på 5-10 min. Vi anbefaler at tage afsted i god tid, så i kan opleve hele stemningen op til Kick off. 

 

Kickofftravel.dk har en billetlevering på 100%. Der er ingen risiko for at du ikke får dine billetter. 
Kickofftravel.dk er en professionel og troværdig leverandør af fodboldbilletter. Vi har vores egne agentkontrakter med fodboldklubberne og officielle billetagenter, og vi har indgået nogle handelsaftaler, der gør, at vi kan videresælge fodboldbilletter / fodboldrejser med klubbernes accept. Vi er Official Ticket Agent eller Sub-agent hos alle de store klubber og handler udelukkende med officielle billetter! Dette er en rigtig god sikkerhed for dig som kunde. 

 

For at blive Officiel Ticket Agent, betaler vi nogle højere billetpriser end på det uofficielle og ulovlige billetmarked - læs mere om hvorfor du ikke skal handle uofficielle billetter på dette Link. Vi får til gengæld en del fordele ved at vi kan sælge fodboldbilletter / fodboldrejser til kampe, hvor billetsalget ikke er startet. Vi kan tilbyde mange forskellige billetkategorier og vigtigst af alt, har vi billetgaranti der betyder, at selvom billetter uheldigvis skulle forsvinde i f.eks. postlevering fra klub til os, eller til kundens hotel, kan fodboldbilletter duplikeres og udstedes på ny til vores kunder = ingen risiko for at kunden ikke får sine fodboldbilletter.

manchester united fodboldrejser

Fodboldbillet levering ved Manchester United fodboldrejser.

Hos Manchester United har i en unik Executive Vip Club aftale, der betyder vi kan få rigtig mange forskellige billetter til deres kampe.

Fodboldbilletterne til kampen bliver leveret på flere forskellige måder ved fodboldrejser til Manchester United. Det afhænger af hvilken procedurer Manchester United har til netop den kamp du booker. Det vil fremgå af rejsebeviset, hvorledes dine billetter leveres: 

Levering med kurer til jeres hotel; Hotellets reception eller Concierge, hotelmanager, skriver under på at de har modtaget fodboldbilletterne og opbevarer dem derefter et sikkert sted, så de kan afhentes i receptionen. Billetleveringen sker fra 1 dag før kampen og senest til kl. 12.00 på kampdagen.

Levering ved billetafhentning på Manchester United Ticket office før kampen.

Fodboldbilletterne kan ikke blive leveret til din hjemmeadresse. Dette skyldes at fodboldbilletterne først afsendes fra klubben til vores engelske samarbejdspartner kort tid før spilledatoen.

Hvis der opstår nogen som helst form for problemer, er vi til rådighed 24 timer i døgnet på det telefonnummer, du vil modtage sammen med din bookingbekræftelse. Vi kan altid udstede billetterne på ny, da vi som nævnt handler lovlige og officielle billetter = vi har en billetlevering på 100%. Ganske enkelt får alle vores gæster de billetter de køber, uanset om uheldet så skulle være ude. 

Vi stiller krav til klubberne og agenterne, for at sikkerheden er i top ved vores fodboldbilletter / fodboldrejser – derfor kan vi også skilte med, at vi har en billetlevering på 100%. Det er vi stolte af!