Kontakt os på info@kickofftravel.dk - Dansk Rejsebureau.
1Book Rejsen
2Udfyld dine oplysninger
3Betal for din rejse
2Udfyld oplysninger
3Betal rejse

Liverpool - Newcastle

  • VIP fodboldbilletter med Liverpool FC
  •  Hør YNWA på fodboldrejser til Liverpool
  • Anfield Road The Kop - Liverpool Fodboldrejser
  • Officiel fodboldbillet agent hos Liverpool

Liverpool - Newcastle

Fodboldrejser til Liverpool inkludere:
2 overnatninger på 3 stjernet hotel.
Morgenbuffet på hotellet.
Hospitality fodboldbillet til kampen inklusiv sportsbar/lounge med mad og kampprogram. 
Byguide om Liverpool.

  Antal Personer
  Hotel  
Hotel udenfor Centrum 0 DKK Kickofftravel.dk udvælger et af vores minimum 3-stjernet samarbejdshoteller udenfor centrum til jer.
Hotellerne ligger alle med nem adgang til transport, der bringer jer til centrum og stadion på 30-75 minutter.
Alle vores samarbejdshoteller er blevet besøgt personligt og er godkendt til vores gæster.
I fanebladet Hoteller nedenfor kan du læse mere om hotellerne, vi samarbejder med.
Hvis I har et ønske om et specifikt hotel kan det skrives under ønsker i næste bookingstep.
Vil I have bekræftet hvilket hotel I skal bo på inden booking, så ring endeligt til os.
Hotel i Centrum 0 DKK
Kickofftravel.dk udvælger et af vores minimum 3-stjernet samarbejdshoteller i centrum til jer.
Hotellerne i centrum er alle med nem adgang til restaurant, cafeer, shopping og transport til stadion.
Alle vores samarbejdshoteller er blevet besøgt personligt og er godkendt til vores gæster.
I fanebladet Hoteller nedenfor kan du læse mere om hotellerne, vi samarbejder med.
Hvis I har et ønske om et specifikt hotel kan det skrives under ønsker i næste bookingstep.
Vil I have bekræftet hvilket hotel I skal bo på inden booking, så ring endelig til os.
 
   
Periode fra: Ons. 31. Aug. 2022   Tilpas dato
Ekstra nat - Per Person
Dobbelværelse/Tripleværelse Kr. 550 udenfor centrum
Dobbelværelse/Tripleværelse Kr. 650 i centrum
Single værelse Kr. 1.300 i centrum
Single værelse Kr. 1.100 udenfor centrum
Periode til: Tor. 01. Sep. 2022   Tilpas dato
Ekstra nat - Per Person
Dobbelværelse/Tripleværelse Kr. 550 udenfor centrum
Dobbelværelse/Tripleværelse Kr. 650 i centrum
Single værelse Kr. 1.300 i centrum
Single værelse Kr. 1.100 udenfor centrum
  Billet Kategori

Sportsbars/Lounge med dagens ret og kampprogram. Bag mål billetter. (+0 DKK )
Reds Bar Lounge. Langside billet, Kampprogram og Velkomstdrink (+0 DKK )
Premier Club Lounge. Langside billet, Buffet og Kampprogram (+0 DKK )

Rejsetips ved fodboldrejser til Liverpool

Liverpool FC museum og tour er en rigtig god oplevelse. Her vil du opleve alle trofæerne, omklædningen, trænerbænken og et flot museum som hylder deres tidligere spillere. Selve stadionturen er guidet og varer ca. 1.15-1.30 time, hvorefter der er adgang til et museum. Liverpool shoppen på stadion er også et besøg værd. Har I brug for hjælp til at finde ledige tider, så er I meget velkomne til at kontakte os. 

Det endelige kamptidspunkt/kampdag bliver fastlagt 6-8 uger før kampen, derfor anbefaler vi som hovedregel afrejse tidligt lørdag og hjemrejse mandag. I kan altid kontakte os for information om det endelige kamptidspunkt/kampdag.

Albert Dock og havneområdet er et besøg værd. Tag en gåtur langs vandet og besøg de forskellige butikker og seværdigheder i havneområdet. I Albert Dock ligger The Beatles Story, som er et fantastisk musuem om Beatles. Her kan du få hele historien om det legendariske band og bruge en masse tid på at lytte til deres musik.  

Liverpool Memorial er et mindesmærke Hillsborough-tragedien. Det ligger på Anfiel Road Stand ved siden af  "You’ll Never Walk Alone" porten.

Pubben ”The Vines” er et besøg værd. Den klassike engelske pub har været i åben siden 1867, og er på kampdagene et stamsted for Liverpool fans. Fra kl. 10 om morgenen kan der for godt 10 pund købes adgang til et særskilt arrangement på pubben, hvor en tidligere Liverpool spiller giver optakt til dagen kamp. Pubben ligger tæt ved Lime Street Station.

Nattelivet er fantastisk på Mathew Street og gaderne deromkring,  hvor der ligger mange pubs og diskoteker. En god bar for alle aldre er Cavern Club, hvor Beatles spillede for deres første koncert. Her er der ofte livemusik og billige øl. 

Liverpool One shopping: 160-180 butikker og cafeer samlet i Liverpools største shoppingcenter.

Vincent Cafe and Cocktail Bar er eget af Steven Gerrard. Her bliver der servere et godt måltid mad og et udvalgt af gode drinks.

Mere fodbold? Lokalrivalerne fra Everton ligger i byen og deres stadion Goodison Park ligger blot 900 meter fra Anfield. Normalt spiller de to Liverpoolhold ikke på hjemmebane i samme weekend.  Manchester United og Manchester City ligger 45-75 min fra Liverpool i tog. Mange vælger at kombinere deres fodboldrejse med 2 fodboldkampe. Hør os gerne om mulighederne.

Nedenfor er eksempler på billetudsyn og beskrivelser på de forskellige fodboldbilletter og lounges vi arrangerer på vores fodboldrejser til Liverpool. Vi har valgt at inddele billetkategorierne efter kortside eller langside, og om de inkluderer dagens varme ret eller 3 retters menu. Ved valg af billetkategori vil du blive tildelt en af de billettyper, som er beskrevet nedenfor.

Info: Du kan ikke fravælge lounge og blot købe en ren fodboldbillet til Liverpools kampe. Det er ganske enkelt ikke muligt at få en lovlig og officiel fodboldbillet hos Liverpool uden et arrangement med spisning. Får du tilbudt fodboldbillet alene hos andre arrangører, så køb det ikke! Du risikerer at blive afvist ved entrè, da fodboldbilletterne er ulovlige og er navngivet i andre navne! Se vores billetgaranti fane for mere info.


Stadionplan

fodboldrejser-liverpool

Sportsbar / Lounge med dagens ret og kampprogram - Kortside

liverpool-fodboldrejser

fodboldrejser-liverpoolfodboldrejser-liverpool

The George Edward Suite at The Sandon ligger 3 min. gang fra Anfield. Her er der adgang til loungen, hvor dagens ret bliver serveret, og I vil være en del af den berømte pre-match atmosfære. Drikkevarer købes i baren.  Fodboldbilletterne er primært på Upper Anfield Road Stand. Kampprogram er også inklusiv. Efter kampen kan I returnere til loungen, hvor der vil være sandwich og kaffe tilrådighed.

Kemps lounge er beliggende i Stanley Park, ligger i underetagen af Isla Gladstone Conservatory, ca. 10 min. gang fra Anfield. Kemps loungen tilbyder en afslappet, uformel service med en velsmagende varm ret, som serveret før kampen. Drikkevarer købes i baren. Fodboldbilletterne er placeret på Lower Anfield Road. Kampprogram er også inklusiv. Efter kampen kan i returnere til Kemps, hvor der vil være sandwich og kaffe tilrådighed.

Bemærk. Loungepakkerne bliver ofte meldt udsolgt i løbet af sæsonen. Når det sker bliver der sat nogle nye loungepakker i salg. Det er de samme lounges, men selve fodboldbilletterne kan både være til Upper og Lower Anfield Road Stand i de block nr. som er angivet på stadionplanen. Hvis det er væsentligt for dig at få bekræftet om pladserne er på Upper eller Lower, så kontakt os inden booking. 

 

Sportsbar / Lounge med 3 retters menu, kampprogram og Liverpool legende optakt – Kortsidefodboldrejser

liverpool-fodboldrejserliverpool-fodboldrejser

Liverpool at the Hilton hotel hospitality. Hilton Hotel ligger lige i centrum af Liverpool og har på kampdage et hospitality arrangement. Her er der en velkomstdrink, 3 retters menu inklusiv te eller kaffe, kampprogram og fodboldbilletter på Upper Anfield Road Stand. En tidligere Liverpool spiller gæster også loungen og giver et oplæg til kampen. Øvrige drikkevarer købes i baren. Arrangementet starter 4½ time før kampstart. Bustransport til Anfield kører 2 timer før kick off og returnerer til centrum efter kampen. Benyttelse er bussen er valgfrit og på egen risiko, forstået således at Liverpool og kickofftravel.dk ikke har tegnet en forsikring, der dækker ved ulykke og personskade. Hilton hotellets adresse: 3 Thomas Steers Way, Liverpool, L1 8LW.

Liverpool at the Titanic hotel hospitality. Titanic Hotel der ligger i centrum af Liverpool i Stanley Dock har på kampdage et hospitality arrangement. Her er der en velkomstdrink, brunch menu inklusiv te eller kaffe, kampprogram og fodboldbilletter på Lower Anfield Road Stand. En tidligere Liverpool spiller gæster også loungen og giver et oplæg til kampen. Øvrige drikkevarer købes i baren. Arrangementet starter 4½ time før kampstart. Bustransport til Anfield kører 2 timer før kick off og returnerer til centrum efter kampen. Benyttelse er bussen er valgfrit og på egen risiko, forstået således at Liverpool og kickofftravel.dk ikke har tegnet en forsikring, der dækker ved ulykke og personskade. Titanic Hotel, Stanley Dock, Regent Road, Liverpool, L3 0AN.

Isla Gladstone Conservatory er beliggende i Stanley Park ca. 10 min. gang fra Anfield. Isla Gladstone tilbyder en afslappet, uformel service med en velsmagende 3 retters menu inklusiv te og kaffe. Øvrige drikkevarer købes i baren. En tidligere Liverpool spiller gæster også loungen og giver et oplæg til kampen. Fodboldbilletterne er placeret på Upper Anfield Road Stand og der medfølger også kampprogram. Efter kampen kan i returnerer til Isla Gladstone, hvor der vil være sandwich og kaffe tilrådighed.  

Bemærk. Loungepakkerne bliver ofte meldt udsolgt i løbet af sæsonen. Når det sker bliver der sat nogle nye loungepakker i salg. Det er de samme lounges, men selve fodboldbilletterne kan både være til Upper og Lower Anfield Road Stand i de block nr. som er angivet på stadionplanen. Hvis det er væsentligt for dig at få bekræftet om pladserne er på Upper eller Lower, så kontakt os inden booking. 


Sportsbar / Lounge med dagens ret og kampprogram – Langside

liverpool-fodboldrejser

liverpool-fodboldrejserliverpool-fodboldrejser

The Village at The Sandon ligger 3 min. gang fra Anfield. Her er der adgang til loungen, hvor dagens ret bliver serveret, og I vil være en del af den berømte pre-match atmosfære. Drikkevarer købes i baren. Fodboldbilletterne er i Upper Centenary Stand (Wing Sections). Efter kampen kan I returnere til loungen, hvor der vil være sandwich og kaffe tilrådighed.

 

Premier Club Lounge på Anfield og dagens buffet - Langside

fodboldrejser-liverpool

fodboldrejser-liverpool

Premier Club lounge er beliggende på Anfield og giver adgang til enten Bill Shankly eller Bob Paisley hospitality lounge, hvor der vil være en lækker buffet bestående af både varme og kolde retter. I loungen er der Liverpool tv med de seneste insiderinformationer om dagens kamp, samt mulighed for at spille på kampen. Der vil være enkelte halvlegs forfriskelser, mens øvrige drikkevarer købes i baren. Efter kampen er der også adgang til loungen. Fodboldbilletterne er på Executive Upper Centenary Stand, og der medfølger også et kampprogram.


Hospitality Kort

fodboldrejser


Øvrige billetter:

Nedenfor beskrives der flere billettyper, som også er mulige at købe. Disse lounges er alle beliggende på selve stadion og er dyrere. Ring for pris og ledighed.

Reducate Lounge er beliggende ved siden af billetkontoret og shoppen. I hverdagene er det et klasseværelse, men bliver omformet til en uformel hospitality lounge på kampdagene. Der vil være en 3 retters menu inklusiv te eller kaffe, kampprogram og fodboldbilletter på Lower Anfield Road Stand. Øvrige drikkevarer købes i baren.

The Boot Room pre-match (før kampen) er beliggende på The Kop Stand oven på shoppen og er en god restaurant, hvor der vil blive serveret en 3 retters middag inden kampen. Drikkevarer købes i baren. En tidligere Liverpool spiller gæster også loungen og giver et oplæg til kampen. Fodboldbilletterne er placeret på Upper Anfield Road Stand og der medfølger også kampprogram og entrebillet til Liverpool Museum, der ligger ved siden af loungen. I loungen er der Liverpool TV med de seneste insiderinformationer om dagens kamp.

The Boot Room, Post-Match (efter kampen) er beliggende på The Kop Stand oven på shoppen og er en god restaurant, hvor vil blive serveret en 2 retters middag efter kampen. Drikkevarer købes i baren. Fodboldbilletterne er placeret på Upper Anfield Road Stand. I loungen er der Liverpool TV med sammendrag om dagens kamp.

No 7 Lounge er beliggende på stadion på Lower Centenary Stand. I loungen tilbydes en lækker 4-retters menu, halvleg og post-match forfriskelser, odds og Liverpool TV på fladskærme med de seneste insiderinformationer om dagens kamp. Drikkevarer købes i baren. Fodboldbilletterne er på Lower Centenary Stand i block KN og KG, og et kampprogram medfølger også.

Reds Bar er beliggende på Centenary Stand. I Loungen vil der være dagens varme ret inklusiv te og kaffe. Drikkevarer købes i baren. I loungen er det muligt at oddse på kampen og se Liverpool TV på fladskærme med de seneste insiderinformationer om dagens kamp. Fodboldbilletterne er på Lower Centenary Stand i block KN, KP og KG, og et kampprogram medfølger også.

Centenary Club er beliggende på Centenary Stand og er et eksklusivt arrangement i Champions eller European lounge. I loungen vil der være velkomstdrink og en lækker 4-retters menu, halvleg og post-match forfriskelser, odds muligheder og Liverpool TV på fladskærme med de seneste insiderinformationer om dagens kamp. Øvrige drikkevarer købes i baren. Billetterne er Executive Upper Centenary Stand og der medfølger et kampprogram. En tidligere Liverpool spiller gæster også loungen og giver et oplæg til kampen.

International Suite (er meget svær at få adgang til!). Loungen er beliggende på Main Stand og er den nyeste og blandt de mest prestige fulde lounger. Den går under navnet ”den skjulte helligdom på Anfield”. Alt er opgraderet og loungen er VIP med  5 retters menu, fri bar, odds mulighed, Liverpool TV, tidligere Liverpool legende giver oplæg til dagens kamp. Kampprogram medfølger også. Fodboldbilletter er i Main Stand tæt på klubbestyrelsens pladser.

Executive Club (er meget svær at få adgang til!). Loungen er beliggende på Main Stand og giver adgang til arrangementet i Trophy Room. Der er velkomstdrink, lækker 5 retters menu, halvleg og post-match forfriskelser, odds mulighed, Liverpool TV på fladskærmene. Kampprogram medfølger og tidligere Liverpool legende giver oplæg til dagens kamp. Fodboldbilletterne er i Main Stand – Wing Sections. Øvrige drikkevarer købes i baren.  

Executive Box. Vi har mulighed for at arrangere jeres helt egen private box med helt op til 22 personer i hver lounge. Her kan vi sammensætte en løsning som indeholder velkomstdrink, 5 retters menu, drikkevarer, kampprogram, odds, tidligere Liverpool spiller oplæg, Liverpool souvenir og fodboldbillet til kampen.

Ibis Styles Liverpool Dale St. *** (Hotel i Centrum)

fodboldrejser-liverpool-ibis fodboldrejser-liverpool-ibisfodboldrejser-liverpool

Ibis Styles Liverpool Dale St. ligger under 10 min. gang fra stationerne Moorfields og Lime Street i Liverpool. Værelserne på Ibis Styles Liverpool Dale St. har eget badeværelse, faciliteter til at lave kaffe og te, skrivebord og fladskærms-tv. Der serveres en fin morgenbuffet hver dag. Der er parkeringsplads ved siden af hotellet, hvor gæster tilbydes rabat. Wifi er tilrådighed på hotellet.


Jurys Inn Liverpool- Albert Dock*** (Hotel i Centrum)

fodboldrejser-liverpool-jury fodboldrejser-liverpool-jury fodboldrejser-liverpool-jury

Jurys Inn Liverpool ligger ved Albert Dock, lige overfor Echo-arenaen og Beatles Museum. De lyse moderne værelser på Jurys Inn Liverpool har stort fladskærms-tv, et rummeligt badeværelse og der er store arbejdsområder tilrådighed, samt kaffe- og tefaciliteter. Der serveres en god morgenmadsbuffet i restauranten.  I hotellets bar kan der nydes øl og drinks. Wifi er tilrådighed på hotellet. Der er offentlig parkering i nærheden af hotellet mod et tillægsgebyr.


Hampton by Hilton Liverpool City Centre***(Hotel i Centrum)

fodboldrejser-liverpool-hilton fodboldrejser-liverpool-hilton- fodboldrejser-liverpool-hilton

Hampton by Hilton Liverpool City Centre ligger kun få minutter fra Albert Dock, bymidten og butikscentret Liverpool ONE. Der tilbydes moderne værelser med trådløs internetadgang, aircondition, fladskærms TV, kaffe- og tefaciliteter og et fint badeværelse. Hampton by Hilton tilbyder en god varm morgenmads buffet. Der er privat parkering på stedet mod et tillægsgebyr.


The Liner*** (Hotel i Centrum)

fodboldrejser-liverpool fodboldrejser-liverpool fodboldrejser-liverpool

The Liner er indrettet som et klassisk krydstogtskib med værelser i kahyt-stil med badeværelse, TV, internet, kaffefaciliteter, hårtørrer og minibar. The Liner er beliggende i hjertet af Liverpool centrum, med nemt  adgang til restauranter, shopping og stationen Liverpool Lime Street ligger blot 3 min. gang fra hotellet. 


Holiday Inn Express Liverpool Airport*** (Hotel udenfor Centrum)

Fodbolrejser-liverpool-holiday Fodbolrejser-liverpool-holiday Fodbolrejser-liverpool-holiday

Dette hotel ligger ved Liverpool lufthavn ca. 30 min. transporttid fra Liverpool centrum. Alle værelser har eget badeværelse, hårtørrer, TV og internet. Hotellet tilbyder en fin morgenmadsbuffet med et godt udvalg af morgenmadsprodukter.


Park hotel (Aintree)***  (Hotel udenfor Centrum)

fodboldrejser-liverpool fodboldrejser-liverpool-park fodboldrejser-liverpool-park

Hotellet ligger 1,5 km fra Old Roan banegården, hvorfra der kører tog hvert halve time til Liverpool centrum med en transporttid på ca. 40 min. Hotellets faciliteter og tjenester omfatter en restaurant, bar, 24-timers reception, mødelokaler, vaskeri, trådløs internetadgang og parkering. Værelserne har TV, telefon, værdiboks og hårtørrer. Morgenmaden bliver serveret i hotellets restaurant.


Devonshire House Hotel, Liverpool*** (Hotel udenfor Centrum)

fodboldrejser-liverpool-devonshire fodboldrejser-liverpool fodboldrejser-liverpool-devonshire

Dette klassiske hotel ligger kun 10 min. kørsel fra centrum af Liverpool. Hotellet byder på komfortable værelser, en restaurant, trådløs internetadgang og parkering. Alle værelser har eget badeværelse og er udstyret med TV, samt faciliteter til at lave te og kaffe. Hotellet ligger i flotte omgivelser med botaniske haver. Fra hotellet er der 5 min. gang og ca. 25 min. bustransport til Liverpool centrum.


Bemærk:

Du er altid velkommen til at ringe til os, for at få bekræftet hvilke hoteller vi har ledige.

Kickofftravel.dk har herudover også andre samarbejdshoteller. Disse vil blive benyttet i tilfælde af, at vi har udsolgt på ovenstående. Der vil aldrig blive tilbudt et lavere kategoriseret hotel (minimum 3 stjernet). Alle hoteller er blevet godkendt personligt af en kickofftravel.dk medarbejder. Det vil fremgå af rejsebeviset, hvilket hotel vi har booket op til jer

Transportinformation ved fodboldrejser til Liverpool

Som udgangspunkt er fly ikke inkluderet i vores fodboldrejser til Liverpool. Du er dog meget velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Du kan også selv nemt og billigt finde flybilletter på en af de mange flysøgesider.

Vi anbefaler et kig på www.momondo.dk – her kan du nemt søge på forskellige udrejse og hjemrejse datoer / tidspunkter. Ofte viser det sig at flypriserne med afrejse om fredagen er billigere end flypriserne med afrejse om lørdagen. Du vil derfor ofte kunne opnå den samme totalpris med en ekstra nat mere på rejsen. Ekstra nætter kan bookes her på vores fodboldrejse til Liverpool.

Du skal være opmærksom på at fodboldkampene i Premier League kan blive programsat til at skulle spilles kl. 12.45 om lørdagen. Dette begrænser dine muligheder for fly om lørdagen. 

 

Flyruter og transport til Liverpool (Via Manchester eller London)

Liverpool lufthavn er en lille lufthavn og det har kun i begrænsede perioder været muligt at flyve dertil fra Danmark. Derfor flyver man til Manchester International Airport, som er den største lufthavn i området. Der er dog masser af kombinationer på rejseveje, og mange fodboldrejsende fra Jylland vælger at flyve billigt til London, og derfra tage toget til Liverpool, da den samlede rejsetid ofte er meget lig, den samlede rejsetid ved fly med mellemlandinger. Mange gæster vælger også at flyve fra Hamborg til Manchester med direkte fly.

København: www.easyjet.dkwww.sas.dkwww.norweigian.dk

Billund, Århus og Aalborg: www.britishairways.dkwww.ryanair.com/da – www.klm.dk

Hamborg: mange flyselskaber både direkte og med mellemlandinger. Søg på www.momondo.dk

 

Transport fra lufthavnene

Fra Manchester Airport kører der tog flere afgange i timen. Northern Rail har direkte forbindelse én gang i timen og tager fra 45-75 minutter. Med National Express-busserne tager den direkte vej ca. 50 minutter, men her er færre afgange. Hvis man kører via Manchester centrum (med skifte), så er der flere afgange at vælge imellem.

Fra Liverpool John Lennon Airport til Liverpool centrum: En taxa fra lufthavnen til centrum i Liverpool koster ca. £15, og turen tager ca. 20 min. Hver halve time kører der en lufthavnsbus (Airlink 500), der kører direkte til og fra centrum / Lime Street Station, som er hovedbanen i Liverpool.

Fra London til Liverpool: Benyt www.thetrainline.com for togtider. Book hjemmefra, det oftest billigere jo tidligere du booker.

Skal man fra Heathrow eller Gatwick ind til London, så er der fra begge lufthavne direkte tog til centrum i London, (togene med stop undervejs er billigere), med videre forbindelse til Victoria Coach Station og Euston Station, hvorfra bus og tog kører

Fra Stansted tages toget til London. Her er Stansted Express www.stanstedexpress.com den hurtigste forbindelse. Stå af ved Tottenham Hale, og tag derefter undergrundsbanen til Euston Station, herfra kører der flere forskellige toget til Liverpool.

National Express-busserne kører fra Victoria Coach Station i London centrum, og har mange daglige afgange. Der er tilslutning fra alle Londons lufthavne (ofte en meget langsommere løsning end med tog).


Transport i Liverpool

Vælger du at bo i Liverpool centrum vil du kunne gå fra vores hoteller til shopping, restauranter og de største seværdigheder, og vil ikke have det store behov for at blive transporteret rundt. Du vil dog altid kunne hoppe på en bus eller i en taxa, som vil koste fra £3-15 alt efter hvor i byen du skal til.

Vælger du at bo udenfor centrum er transportmiddel offentlig transport eller taxa løsningen til at komme til og fra centrum til hotellet. 


Transport til Anfield Road

I Liverpool tager man bus eller taxa man skal til stadion. Anfield Road ligger 3-4 km nord for centrum af Liverpool ved Stanley park. Folkeparken som adskiller Anfield Road Stadium fra Goodison Park, som er Evertons hjemmebane. De to stadions ligger 900 meter fra hinanden.

På kampdage kører bus 917 non-stop fra St. John’s Lane (imellem St. John’s Garden og Hotel Marriott), til Anfield. Gælder dog kun før kampen. Bus nr. 26 kører ca. hvert 10. min. fra Liverpool ONE-busstationen mod Anfield, med stop på Walton Breck Road, som er lige foran The Kop. Bus nr. 17, som kører med lidt større intervaller kører via Queen Square ved Lime Street station. Bus nr. 14 fra Queen Square er et udmærket alternativ, da den kører via Breck Road og bl.a. lige forbi den uofficielle Liverpool FC Supporters Club.

Du kan også tage en taxa fra centrum, det tager 15-30 minutter alt efter trafikken. Vi kan anbefales at tage ud til området omkring Anfield Road i god tid på kampdage, både for at undgå trafikken, men også for at opleve stemningen omkring stadion op til kampene.

Kickofftravel.dk har en billetlevering på 100%. Der er ingen risiko for at du ikke får dine billetter. 
Kickofftravel.dk er en professionel og troværdig leverandør af fodboldbilletter. Vi har vores egne agentkontrakter med fodboldklubberne og officielle billetagenter, og vi har indgået nogle handelsaftaler, der gør, at vi kan videresælge fodboldbilletter / fodboldrejser med klubbernes accept. Vi er Official Ticket Agent eller Sub-agent hos alle de store klubber og handler udelukkende med officielle billetter! Dette er en rigtig god sikkerhed for dig som kunde. 

For at blive Officiel Ticket Agent, betaler vi nogle højere billetpriser end på det uofficielle og ulovlige billetmarked - læs mere om hvorfor du ikke skal handle uofficielle billetter på dette Link. Vi får til gengæld en del fordele ved at vi kan sælge fodboldbilletter / fodboldrejser til kampe, hvor billetsalget ikke er startet. Vi kan tilbyde mange forskellige billetkategorier og vigtigst af alt, har vi billetgaranti der betyder, at selvom billetter uheldigvis skulle forsvinde i f.eks. postlevering fra klub til os, eller til kundens hotel, kan fodboldbilletter duplikeres og udstedes på ny til vores kunder = ingen risiko for at kunden ikke får sine fodboldbilletter.

fodboldrejser

Fodboldbillet levering ved Liverpool fodboldrejser

Fodboldbilletterne til kampen bliver leveret på flere forskellige måder ved fodboldrejser til Liverpool. Det afhænger af hvilken procedure Liverpool har til netop den kamp du booker;  

Levering med kurer til jeres hotel; Hotellets reception eller Concierge, hotelmanager, skriver under på at de har modtaget fodboldbilletterne og opbevarer dem derefter et sikkert sted, så de kan afhentes i receptionen. Billetleveringen sker fra 1 dag før kampen og senest til kl. 12.00 på kampdagen.

Levering ved at I modtager en voucher som I tager med til Sportsbar/Loungen, hvor I vil få udleveret fodboldbilletterne og få adgang til førkampsarrangementet.

Levering af fodboldbilletter tilsendt med post til jeres hjemmeadresse.

Levering ved billetafhentning på Liverpool Ticket office.

Det vil fremgå af jeres rejsebevis hvorledes fodboldbilletterne leveres. 

Hvis der opstår nogen som helst form for problemer, er vi til rådighed 24 timer i døgnet på det telefonnummer, du vil modtage sammen med din bookingbekræftelse. Vi kan altid udstede billetterne på ny, da vi som nævnt handler lovlige og officielle billetter = vi har en billetlevering på 100%. Ganske enkelt får alle vores gæster de billetter de køber, uanset om uheldet så skulle være ude. 

Vi stiller krav til klubberne og agenterne, for at sikkerheden er i top ved vores fodboldbilletter / fodboldrejser – derfor kan vi også skilte med, at vi har en billetlevering på 100%. Det er vi stolte af!