Kontakt os på info@kickofftravel.dk - Dansk Rejsebureau.
1Book Rejsen
2Udfyld dine oplysninger
3Betal for din rejse
2Udfyld oplysninger
3Betal rejse

Chelsea - West Ham

  • Fans af Chelsea er glade - officielle fodboldbilletter
  • Overblik af Stamford bridge på Chelsea fodboldtur
  • Stamford Bridge entré - fodboldbillet
  • Chelsea officiel billet agent

Chelsea - West Ham

Fodboldrejser til Chelsea inkludere:
2 overnatninger på 3 stjernet hotel
Morgenbuffet på hotellet
Fodboldbillet West Stand Upper - Langside
Byguide om London

  Antal Personer
  Hotel  
Hotel udenfor Centrum 3.295 DKK Kickofftravel.dk udvælger et af vores minimum 3-stjernet samarbejdshoteller udenfor centrum til jer.
Hotellerne ligger alle med nem adgang til transport, der bringer jer til centrum og stadion på 30-75 minutter.
Alle vores samarbejdshoteller er blevet besøgt personligt og er godkendt til vores gæster.
I fanebladet Hoteller nedenfor kan du læse mere om hotellerne, vi samarbejder med.
Hvis I har et ønske om et specifikt hotel kan det skrives under ønsker i næste bookingstep.
Vil I have bekræftet hvilket hotel I skal bo på inden booking, så ring endeligt til os.
Hotel i Centrum 3.495 DKK
Kickofftravel.dk udvælger et af vores minimum 3-stjernet samarbejdshoteller i centrum til jer.
Hotellerne i centrum er alle med nem adgang til restaurant, cafeer, shopping og transport til stadion.
Alle vores samarbejdshoteller er blevet besøgt personligt og er godkendt til vores gæster.
I fanebladet Hoteller nedenfor kan du læse mere om hotellerne, vi samarbejder med.
Hvis I har et ønske om et specifikt hotel kan det skrives under ønsker i næste bookingstep.
Vil I have bekræftet hvilket hotel I skal bo på inden booking, så ring endelig til os.
 
   
Periode fra: Lør. 03. Sep. 2022   Tilpas dato
Ekstra nat priser - per person:
Dobbelværelse/Tripleværelse Kr. 550 udenfor centrum
Dobbelværelse/Tripleværelse Kr. 700 i centrum
Single værelse Kr. 1.100 udenfor centrum
Single værelse Kr. 1.400 i centrum
Periode til: Man. 05. Sep. 2022   Tilpas dato
Ekstra nat priser - per person:
Dobbelværelse/Tripleværelse Kr. 550 udenfor centrum
Dobbelværelse/Tripleværelse Kr. 700 i centrum
Single værelse Kr. 1.100 udenfor centrum
Single værelse Kr. 1.400 i centrum
  Billet Kategori

West Stand Upper. Langside billet på øvre (+0 DKK )
Managers Bar / Captains Bar Lounge. Langside billet i midterste ring (+250 DKK )
Centenary Club / Champions Club. Langside billet i midterste ring (+500 DKK )
UTB Lounge. Langside billet øvre, mad+øl/vand, kampprogram. (+250 DKK )
Museum Hospitality. Langside billet på øvre, mad+øl/vand, kampprogram. (+500 DKK )

Rejsetips ved fodboldrejser til Chelsea

Chelsea Museum og stadiontur. Her vil du opleve alle trofæerne, omklædningen, trænerbænken og et flot museum som hylder deres tidligere spillere. Selve stadionturen er guidet og varer ca. 1.15 time, hvorefter der er adgang til et museum. Chelsea shoppen på stadion er også et besøg værd. Har I brug for hjælp til at finde ledige tider, så er I meget velkomne til at kontakte os. 

Det endelige kamptidspunkt/kampdag bliver fastlagt 6-8 uger før kampen, derfor anbefaler vi som hovedregel afrejse tidligt lørdag og hjemrejse mandag. I kan altid kontakte os for information om det endelige kamptidspunkt/kampdag.

Pubs. Selvfølgelig skal I også opleve et pub-besøg på jeres rejse. De engelske pubber er noget helt for sig selv; stemning, fadøl og i mange tilfælde også god mad. Der er tusindvis at vælge imellem i London, så lad din tørst eller din sunde fornuft guide dig til én eller flere af disse. Anbefalet Chelsea Pubs, hvor der er god stemning før og efter kampene: The Butcher's Hook, som er stedet hvor Chelsea blev grundlagt, Brogans Bar, The imperial Arm og baren på La reserve hotellet er også velbesøgt på kampdagene. 

Mere fodbold. Arsenal, Tottenham, Crystal Palace, QPR, West Ham og Fulham er blandt de andre kendte klubber i London. Giv os gerne et kald, hvis I ønsker at se flere kampe.

Bus turist-tour. Der er masser af muligheder for at tage en guidet tur rundt i London med sightseeing bus. Den vil stoppe ved alle de store seværdigheder, hvor I kan hoppe af og på.  Vil I se alt anbefaler vi at købe en 48 timers tur. Som et tilkøb kan I også tage en båd op og ned af Themsen, som er floden gennem London, hvor I vil kunne se en række af Londons seværdigheder fra båden.

Shopping. Piccadilly Circus, Oxford Street og Regents Street er shopping områder med alle tænkelige butikker og stormagasiner. Harrods er også et fint shopping center.

London Eye. Oplev London fra luften i det fantastiske pariserhjul London Eye på bredden af Themsen ved South Bank, hvor der fra 135 meters højde er en storslået udsigt over hele London.

Tower of London og Tower Bridge er begge historiske interessante og spændende seværdigheder at opleve. 

Kongeslottet og Dronning Elizabeths bolig Buckingham Palace er en af de helt store seværdigheder i London. 

Change of the Guards. Det er muligt at se vagtskiftet på paradepladsen ved Whitehall. Det finder sted på alle hverdage fra kl. 11.30 og søndage kl. 10.00.

Hyde Park, St.James Park og Regents Park er alle hyggelige steder at slappe af i grønne omgivelser.

Museum. Victoria & Albert Museum, Natural History Museum og Science Museum er for dig der elsker kunst, design, historie og science. Gratis entré.

Madam Tussaud’s Voksmuseum er verdens bedst kendte voksmuseum.

Teater og musical. Udvalget i London er enormt og rigtig godt. Alle de kendte shows som Lion King, Thriller, Billy Elliot, Queen, Mamamia, Les Miserables og Phantom of the opera er en fantastisk oplevelse. 

Nedenfor er eksempel på de billettyper der er mulige på vores fodboldrejser til Chelsea.

chelsea-fodboldrejse

West Stand tribune:

chelsea-fodboldrejser

East Stand tribune:

fodboldrejser


BILLETKATEGORIER:

West Stand Upper - Øvre langside

Fodboldbilletten er til øvre langside.  Her er der et fint overblik og udsyn til banen. Stamford Bridge er ikke et kæmpe stadion og har (kun) plads til 41.800 tilskuer. Derfor føles øvre langside heller ikke meget langt fra banen. Pladserne kan være både midtfor og i siden. Der er adgang til stadion 2½ time før kick off.

 chelsea-fodboldrejser

 

Captains Bar - Midterste ring langside

Billetterne giver adgang til Captains Bar loungen på East stand på Stamford Bridge, hvor fodboldbilletterne også er til i midterste ring omkring målfeltet. I Captains Bar loungen er der mulighed for at købe dagens varme og kolde retter, samt drikkevarer i loungens bar.  Der er te og kaffe tilrådighed i loungen, som har åbent fra 2 timer før kick off og til 1 time efter kampen. Pakken inkluderer også kampprogram.

fodboldrejser

fodboldrejser-chelsea

 

Tea Bar

Tea Bar ligger ved siden af Chelsea Megastore  på Stamford Bridge. Pakken inkluderer billet på West Stand Upper (øvre langside) og en god 3 retters menu, inklusiv ½ flaske vin og vand. Atmosfæren er afslappet og der er ingen dress-code i loungen. Tea Bar er åbent 3 timer før kick off og 1 time kampen, hvor der også vil være sandwich, te og kaffe tilrådighed. Der er rig mulighed for at se optakter og sammendrag af dagens kampe på fladskærme, og der kan også oddses på kampen i loungen. Pakken inkluderer også kampprogram.

fodboldrejser-chelsea

fodboldrejser

 

Chelsea Hotel og Middag - OBS: Vælg Hotel i Centrum og merprisen for at købe denne pakke. 

Kickofftravel.dk har et unikt samarbejde med Chelsea og kan tilbyde overnatninger på klubbens eget 4* hotel på Stamford Bridge, English Breakfast, 3 retters middag med ½ flaske vin, øl eller vand i lounge på hotellet, kampprogram og fodboldbillet på langsiden.  Det er en virkelig god mulighed for at få den total unikke Chelsea oplevelse. Ved denne billet er det også muligt at ansøge om billetter i familiesektionen, hvor der ofte er aktiviteter for børn. Sæson 2013-14 og 2014-15 brugte Chelsea spillerne ind imellem hotellet ved formiddagssamlinger og til spisning ved hjemmekampene. Flere gæster har fået taget billeder med spillere i lobbyen. Vi kan selvfølgelig desværre ikke give garanti for at I møder spillerne.  Ved booking af 3 nætter eller flere fås en stadiontur og museumstur med gratis.

Billedet er taget fra nedre afsnit på langsiden, som er størstedelen af de billetter vi modtager ved Chelsea hotel og middag. I nogle tilfælde er de dog også på øvre afsnit på langsiden.  (Se hotel billeder under "Hoteller" fanebladet)

fodboldrejser

 

Øvrige billetter:

Vi har også adgang til nogle andre billetter med lounge. Se enkelte af dem i nedenstående og kontakt os endelig for pris og ledighed. Hvis der er en helt specifik lounge, som du gerne vil opleve, kan vi undersøge mulighederne. Ønsker du at vi  skræddersyrer en hel vip box med private hospitality for 10 personer og opefter kan dette forespørges. 

Centenary Club

Adgang til Centenary Club loungen på East Stand på Stamford Bridge og billet på East Stand langside i midterste ring, omkring kanten af målfeltet. Eksklusive polstret læder sæder.  3 retters middag i loungen inden kampen. Efter kampen er der et udvalg af “finger food” tilrådighed i loungen. Der er mulighed for at oddse på kampen i loungen. Gratis kampprogram og Te og kaffe er også tilrådighed i loungen.

Zola Suite

Adgang til Zola Suite på West Stand og billet i West Stand Upper, omkring målfeltet. I loungens bar kan der købes drikkevarer. I halvlegen er der kager til rådighed og efter kampen er der et udvalg af “finger food”. Der er mulighed for at oddse på kampen i loungen. Gratis kampprogram og  Te og kaffe er også tilrådighed i loungen.

Blues Dining

Adgang Blues Dining arrangement i 55 Restaurant på Chelsea hotellet på stadion. Heri 3 retters menu inden kampen, inklusiv ½flaske vin, øl eller vand. Billetter i west stand lower (nedre langside), kampprogram og efter kampen mulighed for at skylle kampen ned med en drink i Delta Lounge på hotellet.

Hoteller vi samarbejder med på vores fodboldrejser til Chelsea

Holiday Inn Express London-Hammersmith*** (Hotel i Centrum)

fodboldrejser-london fodboldrejser fodboldrejse

Holiday Inn Express London-Hammersmith ligger i London bydelen Hammersmith, som er kendt for at være et område med livemusik og cafeér. Hotellet ligger 2 min. gang fra Kings Mall Shoppincenter og ca. 3 km fra det store shoppingcenter Westfield. De lyse og luftige værelse har gratis trådløs internetadgang, fladskærms-tv, aircondition, skrivebord og faciliteter til at lave te og kaffe. Morgenmaden omfatter varme retter, brød, müsliprodukter, kager, frugt og drikkevarer. Der er kaffelounge og bar som byder på drinks, snacks og poolbord. Metrostationen Hammersmith ligger 2 min. gang fra hotellet.

 

Best Western Maitrise Hotel Maida Vale**** (Hotel i Centrum)

fodboldrejse fodbold fodboldrejser

Dette hotel ligger i det skønne Maida Vale-kvarter i London, som byder på nogle hyggelige barer, restauranter og de lidt mere fashionable shopping muligheder. Metrostationen Kilburn Park, hvorfra der er direkte forbindelser til Oxford Circus og Piccadilly Circus ligger blot 3 min. gang fra hotellet. De moderne værelser har fladskærms-tv, faciliteter til at lave te og kaffe, samt elegant badeværelse. Morgenmad er kontinental breakfast med brød, pålæg, müsli, kager, te og kaffe. Der kan mod tillæg købes engelsk morgenmad.

 

Royal National*** (Hotel i Centrum)

fodboldrejser fodboldrejser-london fodboldrejse-london 

Royal National er et yderst populært mellemklasse hotel i Bloomsbury området i London. Hotellet er det største hotel i det centrale London og på hotellets område er der flere restauranter og en fin traditionel engelsk pub. Royal National er i gåafstand til Oxford Street, Piccadilly Circus, Trafalgar Square, Leicester Square og masser af shopping muligheder. Værelserne på Royal National er har alle tv, bad og toilet, hårtørrer og elkedel. Morgenmaden er en enkel kontinental morgenmad. Der kan mod tillæg købes engelsk morgenmad. 

 

Kensington Close Hotel og Spa***+ (Hotel i Centrum)

fodboldrejser fodboldrejser fodboldrejse

Hotellet er blev i stand sat op til OL 2012 og er et fint 3 stjernet hotel i det centrale London, der tilbyder god kvalitet i overnatning, mad og service. Der er kun få minutters gang til High Street Kensington metrostation, der bringer dig nemt til Oxford Circus, Stadion og byens turistattraktioner. Hyde Park, pubs og gode shopping butikker ligger langs High Street Kensington. 

 

Chelsea Hotel og Middag : kun ved valg af; Hotel i Centrum + Opgradering af billet

fodboldrejser-chelsea fodboldrejser-chelsea fodboldrejser chelsea

Millennium & Copthorne Hotels at Chelsea Football Club på Stamford Bridge og byder på 2 restauranter, sportsbar samt club-lounge, hvori der vil blive serveret en middag, såfremt Chelsea  Pakken er bliver tilkøbt. Samtlige moderne værelser har fast luksusinventar, stort marmorbadeværelse, fladskærms-tv, bestillings film og WiFi. I området ved stadion ligger der flere gode restauranter og Chelsea pubs. Der er 3 min. gang til metrostationen Fulham Broadway, der bringer jer til f.eks. Oxford Circus på 10-15 min.  


Holiday Inn Heathrow**** (Hotel udenfor Centrum)

fodboldrejser fodboldrejse fodboldrejser

Holiday Inn ved Heatrow lufthavn er et moderne hotel, som har en praktisk beliggenhed lige ved M4-motorvejen ved afkørsel 4. Hotellet ligger under 1 km fra Heathrow Lufthavn og tilbyder langtidsparkering. Hotellet byder på et udvalg af barer og restauranter, herunder Callaghans Irish Bar, The Lounge Bar, Rotisserie, samt restauranten Sampans, som serverer asiatisk inspirerede retter. Samtlige værelser er moderne og rummelige, og har satellit-tv samt eget badeværelse. Der tilbydes desuden højhastigheds internet. Se transportfane for hvordan du kommer til London centrum fra Heatrow. 

 

Holiday Inn Express - Newbury Park*** (Hotel udenfor Centrum)

fodboldrejser fodboldrejse fodboldrejse

Holiday Inn Express - Newbury Park ligger blot 3 min. gang fra undergrundsstationen Newbury Park, der bringer dig til London centrum på 35-45 min. Hotellet har en fin restaurant og bar, samt parkeringsmuligheder. Samtlige værelser er moderne indrettet med møbler, te- og kaffefaciliteter, tv og gratis WiFi. En god kontinental morgenmad serveres i hotellet restaurant. 

 

Quality Hotel Wembley*** (Hotel udenfor Centrum)

fodboldrejser fodboldrejser fodboldrejser

Quality Hotel Wembley ligger blot 5 min. gang fra det store imponerende nationalstadion Wembley og 450 m fra Wembley Park metrostation. Med metroen er der let adgang til byens centrum, ca. 40 min. Hotellet har egen bar, restaurant, Wi-Fi, businesscenter, mødelokale og parkering mod tillæg. Alle værelser har aircondition, telefon, tv, internet, elkedel, hårtørrer og badeværelse.  En rundvisning på Wembley kan anbefales! 

Bemærk:

Du er altid velkommen til at ringe til os, for at få bekræftet hvilke hoteller vi har ledige.

Kickofftravel.dk har herudover også andre samarbejdshoteller. Disse vil blive benyttet i tilfælde af, at vi har udsolgt på ovenstående. Der vil aldrig blive tilbudt et lavere kategoriseret hotel (minimum 3 stjernet). Alle hoteller er blevet godkendt personligt af en kickofftravel.dk medarbejder. Det vil fremgå af rejsebeviset, hvilket hotel vi har booket op til jer. 

Transportinformation ved fodboldrejser til Chelsea

Som udgangspunkt er fly ikke inkluderet i vores fodboldrejser til Chelsea. Du er dog meget velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Du kan også selv nemt og billigt finde flybilletter på en af de mange flysøgesider.

Vi anbefaler et kig på www.momondo.dk – Her kan du nemt søge på forskellige udrejse og hjemrejse datoer / tidspunkter. Ofte viser det sig at flypriser med afrejse om fredagen er billigere end flypriser med afrejse om lørdagen. Du vil derfor ofte kunne opnå den samme totalpris med en ekstra nat mere på rejsen. Ekstra nætter kan bookes her på denne fodboldrejse til Chelsea.

Du skal være opmærksom på at fodboldkampene i Premier League kan blive programsat til at skulle spilles kl. 12.45 om lørdagen. Dette begrænser dine muligheder for fly om lørdagen. 

 

Flyruter og transport til London centrum

I London er der mange lufthavne, og det er forskelligt hvilke ruter flyselskaberne flyver til og fra. Det bedste overblik vil du finde ved at søge på f.eks. www.momondo.dk

Heatrow Airport

Du kommer hurtigst til London centrum med Heathrow Express til Paddington Station på 15 min, hvorfra den videre transport kan ske med metroen. Heatrow Exprees koster £26.50 ombord eller £21.50, hvis du køber på forhånd. Tog med Heathrow Connect tager 25 min. til Paddington og koster £10,10. Londons metro, Piccadilly Line fra Heatrow er den billigste løsning £5,70 og tager ca. 1 time og kører hvert 10. min. Busser til centrum er også en løsning, men kan tage op til halvanden time. Taxi er selvfølgelig altid en mulighed, men det er dyrt. Dette er et nyttigt link www.heathrowairport.com/transport-and-directions

Gatwick Airport 

Den hurtigste måde at komme fra Gatwick til London centrum på, er med Gatwick Express toget.Turen tager ca. 30 min. og kører hvert 15 min. fra ca. kl. 05:00 til midnat. Toget kører til Victoria Station, hvorfra den videre transport kan ske med metroen. Prisen er £19.90 for single, men ved at booke online og i god tid kan der opnåes rabat. www.gatwickexpress.com

Den billigeste togløsning er South Central toget der også kører til Victoria Station. Det stopper ved nogle få stationer undervejs, så det tager lidt længere tid ca. 35-40 minutter. Priserne starter fra £11 for single billet. Se tider og book på  www.southernrailway.com  eller www.thetrainline.com 

Bus er en billigere løsning £6,50, men ofte er trafikken et kaos, 90-120 min, og måske endnu mere i myldretiden, så vores anbefaling er at tage tog.

Stansted Airport 

Stansted Express toget er det hurtigste og tager 45 min. Togene kører 2-4 gange i timen til Liverpool Street station, hvorfra den videre transport kan ske med metroen. Standardprisen for en singlebillet er £19.00, men bookes der på forhånd via deres hjemmeside, kan der oftes opnås rabatter. www.stanstedexpress.com 

Med bus www.nationalexpress.com eller www.terravision.eu tager det 1.20-2 timer og koster fra £6-12 per billet. Bussen kører til London Victoria Station, hvorfra metroen også kører. 

Luton Airport

Transport til London centrum med tog sker via Luton Airport Parkway togstation som er 6 min. bustur fra Luton Airport. Bussen koster £1.60-2.70 og togbilletten koster fra £14, alt efter hvilken af togstationerne i London du vælger at stå af på.  Både enkelt og samlede billet med bus og tog kan købes via dette link eller i lufthavnen. www.thetrainline.com

Med bus fra lufthavnsterminal til centrum kører www.nationalexpress.com til Victoria Station på ca. 1 time og 20 min. og koster fra £7 og op. Fra Victoria Station kører metroen, så den videre transport er nem. Andre busselskaber kører også fra Luton Airport www.terravision.eu eller www.easybus.co.uk/en

London City Airport 

Dette er en meget lille lufthavn, og det er de færreste flyruter og afgange der er dertil fra Danmark. Transport til centrum sker nemt via metroen og overground tog. 

 

Transport i London

London er en kæmpe by med rigtig mange seværdigheder. Den nemmeste måde at transportere sig rundt på er med metroen (Tube / Underground). Der er flere forskellige muligheder for at erhveve sig billet. Man kan købe dem direkte på metrostationerne, men man kan også på forhånd planlægge det man vil opleve og så købe et turistkort, hvor man kan have en hel rejsedag med metroen, frem for at købe enkeltbilletter. Dette er en billigere løsning. Læs mere om de forskellige togbilletter her: www.tfl.gov.uk


Transport til Stamford Bridge 

Stamford Bridge ligger 5 min. gang fra  Fulham Broadway metrostation, og er den helt klart nemmeste måde at komme til og fra stadion.


OBS: Alle angivede transportpriser er med forbehold for ændringer. Benyt linkene for de seneste opdateringer.  

Kickofftravel.dk har en billetlevering på 100%. Der er ingen risiko for at du ikke får dine billetter. 
Kickofftravel.dk er en professionel og troværdig leverandør af fodboldbilletter. Vi har vores egne agentkontrakter med fodboldklubberne og officielle billetagenter, og vi har indgået nogle handelsaftaler, der gør, at vi kan videresælge fodboldbilletter / fodboldrejser med klubbernes accept. Vi er Official Ticket Agent eller Sub-agent hos alle de store klubber og handler udelukkende med officielle billetter! Dette er en rigtig god sikkerhed for dig som kunde. 

For at blive Officiel Ticket Agent, betaler vi nogle højere billetpriser end på det uofficielle og ulovlige billetmarked - læs mere om hvorfor du ikke skal handle uofficielle billetter på dette Link. Vi får til gengæld en del fordele ved at vi kan sælge fodboldbilletter / fodboldrejser til kampe, hvor billetsalget ikke er startet. Vi kan tilbyde mange forskellige billetkategorier og vigtigst af alt, har vi billetgaranti der betyder, at selvom billetter uheldigvis skulle forsvinde i f.eks. postlevering fra klub til os, eller til kundens hotel, kan fodboldbilletter duplikeres og udstedes på ny til vores kunder = ingen risiko for at kunden ikke får sine fodboldbilletter.

fodboldrejser-chelsea

Billetlevering ved fodboldrejser til Chelsea

Fodboldbilletterne til kampen bliver leveret på flere forskellige måder ved fodboldrejser til Chelsea. Det afhænger af hvilken procedurer Chelsea har til netop den kamp du booker. Det vil fremgå af rejsebeviset, hvorledes dine billetter leveres: 

Levering med kurer til jeres hotel; Hotellets reception eller Concierge, hotelmanager, skriver under på at de har modtaget fodboldbilletterne og opbevarer dem derefter et sikkert sted, så du kan afhente dem i receptionen. Billetleveringen sker fra 1 dag før kampen og senest til kl. 12.00 på kampdagen.

Levering ved billetafhentning på Chelsea Ticket office før kampen.

Fodboldbilletterne kan ikke blive leveret til din hjemmeadresse. Dette skyldes at fodboldbilletterne først afsendes fra klubben til vores engelske samarbejdspartner kort tid før spilledatoen.

Hvis der opstår nogen som helst form for problemer, er vi til rådighed 24 timer i døgnet på det telefonnummer, du vil modtage sammen med din bookingbekræftelse. Vi kan altid udstede billetterne på ny, da vi som nævnt handler lovlige og officielle billetter = vi har en billetlevering på 100%. Ganske enkelt får alle vores gæster de billetter de køber, uanset om uheldet så skulle være ude. 

Vi stiller krav til klubberne og agenterne, for at sikkerheden er i top ved vores fodboldbilletter / fodboldrejser – derfor kan vi også skilte med, at vi har en billetlevering på 100%. Det er vi stolte af!