Kontakt os på info@kickofftravel.dk - Dansk Rejsebureau.
1Book Rejsen
2Udfyld dine oplysninger
3Betal for din rejse
2Udfyld oplysninger
3Betal rejse

Barcelona - Granada

  • Camp nou fodboldbilletter
  • Barcelona fans – fodboldrejse
  • Barcelona fodboldrejser
  • FC Barcelona officiel billet agent logo

Barcelona - Granada

Fodboldrejse til FC Barcelona indeholder:
• 3 overnatninger på 3 stjernet hotel.
• Morgenmad.
• Officiel fodboldbillet til FC Barcelona - Valadolid
• Rejsetips til den perfekte FC Barcelona fodboldrejse.
• Mulighed for at tilkøbe Camp Nou Stadion tur. 

  Antal Personer
  Hotel  
Hotel udenfor Centrum 995 DKK Hotellerne Udenfor Centrum ligger alle med nem adgang til transport, der bringer jer til centrum og stadion på 30-75 minutter. I fanebladet Hoteller nedenfor kan du læse mere om hotellerne vi primært samarbejder med.

Alle vores hoteller bliver løbende besøgt og godkendt af en fodboldrejse ekspert fra Sportenrejser.dk. Det varierer af ledighed til de forskellige FC Barcelona kampe. Vi vælger derfor det hotel der er ledigt på bookingtidspunktet til dig. Ofte kan vi tilbyde det hotel du måtte ønske, så skriv endeligt hotelønsket til sidst bookingen, eller kontakt os inden booking for bekræftelse af hvilket hotel der er ledigt.
Hotel i Centrum 1.295 DKK
Hotellerne i Barcelona centrum ligger alle lige ved restauranter, caféer, shopping og med nem adgang til metroen, der kører til Camp Nou på 10-20 minutter. I fanebladet Hoteller nedenfor kan du læse mere om hotellerne vi samarbejder med.

Alle vores hoteller bliver løbende besøgt og godkendt af en fodboldrejse ekspert fra Sportenrejser.dk. Det varierer af ledighed til de forskellige FC Barcelona kampe. Vi vælger derfor det hotel der er ledigt på bookingtidspunktet til dig. Ofte kan vi tilbyde det hotel du måtte ønske, så skriv endeligt hotelønsket til sidst bookingen, eller kontakt os inden booking for bekræftelse af hvilket hotel der er ledigt.
 
   
Periode fra: Søn. 19. Jan. 2020   Tilpas dato
Ekstra nat:
Dobbelværelse/Tripleværelse Kr. 450 Udenfor centrum
Dobbelværelse/Tripleværelse Kr. 500 I centrum
Single værelse Kr. 750 I centrum
Single værelse Kr. 650 Udenfor centrum
Periode til: Man. 20. Jan. 2020   Tilpas dato
Ekstra nat:
Dobbelværelse/Tripleværelse Kr. 450 Udenfor centrum
Dobbelværelse/Tripleværelse Kr. 500 I centrum
Single værelse Kr. 750 I centrum
Single værelse Kr. 650 Udenfor centrum
  Billet Kategori

Kortside/Langside billetter på øvre i 3. eller 4. Ring (+0 DKK )
Kortside billetter i 1. eller 2. Ring (+200 DKK )
Langside billetter i 1. eller 2. Ring (+850 DKK )
Langside billetter 1. eller 2. Ring - Spillerbænk siden (+950 DKK )
Langside billetter 1. eller 2. Ring - Mellem målfelterne (+1.350 DKK )
  Stadion Tur
Tag på stadionrundvisning og museumsbesøg og få den komplette oplevelse af stadion og klubbens historie. Kom ind og se presserum, omklædningsrum, VIP Lounges, sid på udskiftningsbænken og meget mere. På museum kan du se de mange pokaler som klubbens nuværende og tidligere stjerner har vundet.  

Fodboldrejse til FC Barcelona - Valadolid

En fodboldtur til FC Barcelona er en fantastisk fodboldoplevelse for enhver fodboldfan. Camp Nou stadion er verdens største fodboldstadion med plads til ca.100.000 tilskuere og der er altid god stemning når de blårøde FC Barcelona stjerner spiller. FC Barcelona er et vinderhold og de scorer stort set altid mål i deres kampe, så vil du opleve brølet og juble med live - så book fodboldrejsen med officielle fodboldbilletter til FC Barcelona - Valadolid idag.

Fodboldkampene i La Liga bliver normalt endeligt programsat fra 1 måned til 7-10 dage, før den pågældende spilleweekend. Det er tv-rettighederne der bestemmer hvornår kampene skal spilles. Som hovedregel bliver kampene afviklet lørdag eller søndag og derfor er vores fodboldrejser til FC Barcelona som udgangspunkt altid lørdag til mandag. Kampene i La Liga om lørdagen starter fra kl. 16.00, så når du booker fly med lørdagsankomst skal du huske at købe det der ankommer tidligt i Barcelona.

Vi anbefaler at du rejser i 3 dage og får lidt ekstra tid til at opleve Barcelona by seværdigheder og tage på en stadionrundvisning på Camp Nou, samt besøge den store FC Barcelona butik. Kategori 3 fodboldbilletterne er (som minimum) en god idé at opgradere til, da du her vil komme tættere på banen og dermed få en mere intens oplevelse af fodboldkampen. Kategori 4 er højt oppe, så vi syntes at det er værd at betale lidt mere for at komme tættere på banen.

FC Barcelona fodboldbilletterne er opdelt i kategorier som vist her på stadionplanen. 

Alle vores fodboldbilletter til FC Barcelona er siddepladser i neutrale afsnit og blandt FC Barcelona tilhængere. Vi anbefaler at du opgraderer til fodboldbilletter der er i 1. eller 2. Ring, da fodboldbilletterne i øvre afsnit er meget højt oppe. Der er plads til ca. 100.000 tilskuere på Camp Nou og som du kan kan på nedenstående billeder kan der være meget langt ned til banen. 

Stadionplan

Camp Nou Fc Barcelona stadionplan med fodboldbillet oversigt

 

Billeder af FC Barcelona fodboldbilletter på Langsiden i 1. og 2. ring. Billederne er højdemæssigt tilsvarende de 3 billetkategorier på langsiden. Du kan opgraderer fodboldbilletterne for at få garanti for spillerbænk tribune siden eller hvis du vil garanteres at sidde centralt. 

Langside billetter 1. eller 2. Ring - Spillerbænk siden

Langside billetter 1. eller 2. Ring - Mellem målfelterne

Langside billetter 1. eller 2. Ring

Billedet er taget fra 1. Ring på spillerbænk siden.

På fodboldbilletter til Barcelona i kategori 1 i 2.ring  sidder du og har et godt udsyn til camp nous græstæppe

2. Ring - billedet er taget fra den overdækket tribune på Camp Nou - Spillerbænk siden.

På fodboldbilletter til Barcelona i kategori 1 sidder du på nederste afsnit og har et godt udsyn til camp nous græstæppe - fodboldrejse barcelona

Kortside billetter 1. eller 2. Ring. 

1. Ring - billedet er taget med fodboldbilletter placeret i 1. Ring bag målet

Kampbilletterne til kategori 3 bag mål i 1.ring er tæt på banen og giver følelsen af at være med i kampen. Køb fodboldbilletter til Barcelona her.

2. Ring - billedet er taget med fodboldbilletter placeret i 2. ring bag mål på Camp Nou.

Kampbilletterne til kategori 3 bag mål i 2.ring er med godt overblik til banen og det er fedt at kunne følge med i fodboldkampen herfra


Kortside/Langside billetter på øvre. 3. eller 4. Ring

3. Ring - billedet er taget fra næstøverste ring på Camp Nou. 

Camp Nou fodboldbilletterne til kategori 4 bag mål i 3.ring er med et godt overblik af banen. Køb fodboldbilletter til Barcelona kampe her.

4. Ring - Billedet er taget fra 4. Ring, hvor fodboldbilletterne er blandt de højst placeret pladser på Camp Nou. 

Camp Nou fodboldbilletterne til kategori 4 bag mål i 4.ring er med et godt overblik af banen og meget højt oppe. Køb fodboldrejsen til Barcelona her.

 

 

Billeter garanteret i par.

Alle fodboldbilletter der handles til FC Barcelona håndteres via deres billetafdeling og her er betingelserne at billetterne er garanteret i par. Det vil sige at absolut ingen billetagenter eller rejsebureauer kan garantere billetterne i mere end det. Nogle gør det, da det der sker rent praktisk er at billetterne printes et par dage før kampen af FCB og leveres til agenterne i Barcelona der så fordeler billetterne. Når agenten modtager billetterne er det stort set altid i større partier så oftest sidder man sammen selv ved flere personer. Dette er dog ikke en garanti hverken FC Barcelona eller agenterne giver og derfor kan vi og for den sags skyld alle andre heller ikke give den.  

Fra 2018-19 sæsonen begyndte vi også at modtage fodboldbilletterne som Print selv billetter og mobilbilletter. Disse bliver tilsendt til dig 2-5 dage før kampen.

Hos FC Barcelona er garantien for fodboldbilletterne i par specificeret som nedenfor her. Vi oplever fra tid til anden at de ikke modtages lige ved siden af hinanden men som vidst på billedet, hvor de kan være foran hinanden, skråt eller med en imellem. Vi modtager dog aldrig besked om at sæderne ikke kunne byttes rundt internt på stadion med andre tilskuere. 

fodboldbilletterne til fc barcelona er garanteret i par og inddelt således


Kontakt os endeligt hvis der er spørgsmål til FC Barcelona fodboldbilletter eller fodboldrejser til FC Barcelona.

Vi har et godt samarbejde med FC Barcelona og kan tilbyde mange forskellige billetkategorier. Vi har også adgang til VIP fodboldbilletter til Barcelona. Blandt andet hvor du kan få adgang til VIP Gold med mad og de bedste pladser på stadion, samt at du vil kunne komme helt tæt på nogle af spillerne hvis de går fra omklædningen til pressemødet efter kampen via loungen. 

Flyv med FC Barcelona holdet til udekampene.

Vi kan også tilbyde at flyve med FC Barcelonas fly til udebane kampene, her vil du komme helt tæt på stjernerne og opleve det store opbud af spansk fodboldpresse der også er med på turen.

Hoteller vi samarbejder med på vores fodboldrejser til FC Barcelona.

Hotel Evenia Rocafort*** (Hotel i centrum)

Hotel Evenia Rocafort er et godt hotel i barcelona og tilbyder nogle fine værelse på fodboldrejse til barcelona

Rocafort er et fint hotel i centrum af Barcelona, med nem adgang til byens mange seværdigheder og metroen der tager dig til Camp Nou på kort tid. Alle hotellets værelser er udstyret med aircondition, satellit TV, fine badefaciliteter og en minibar. Evenia Rocafort har sin egen restaurant, hvor der kan nydes en god morgenmadsbuffet med både kontinentale og lokale madvarer. Metrostationerne Poble Sec og Rocafort ligger blot 2 min. gang fra hotellet og herfra er der 10 min til Ramblaen og 15 min til stadion. Den populærer Tapas gade Carrer Blai ligger også tæt på hotellet og er helt sikkert et besøg værd på fodboldturen til Barcelona.


Hotel HCC Open*** (Hotel i Centrum)

Hotel HCC Open i Barcelona centrum er et populært hotel på vores fodboldrejser. God beliggenhed og god håndtering af fodboldbilletter

HCC Open er et godt hotel i centrum af Barcelona. Det ligger tæt på Plaça Espanya, shopping, restaurants og caféer. Alle værelserne har aircondition, satellit-tv, trådløs internetadgang og et fint badeværelse. En god morgenmadsbuffet serveres i hotellets restaurant, hvor der også er en fin bar hvor du kan nyde en drink. Hotellet ligger tæt på metroen der bringer dig nemt og hurtig til Camp Nou. HCC er et populært hotel der bliver benyttet på mange af vores FC Barcelona fodboldrejser.


Hotel Teatre Auditori*** (Hotel i centrum)

Hotel Teatre Auditori ligger i centrum af Barcelona og er et godt sted at slappe af. Barcelona fodboldbilletter på camp nou er en fed oplevelse

Hotel Teatre Auditori ligger i det østlige centrum af Barcelona og tæt på seværdigheder som Sagrada Familia kirken og Arc de Triumf. Der er 2 min. gang til metrostationerne Glòries og Monumental, og ca. 15 min transport til Camp Nou stadium. Hotellet tilbyder værelser med satellit-tv, aircondition, skrivebord, et fint badeværelse og værdiboks. Morgenmaden serveres i hotellets morgenmads café. Det er et populært hotel på vores fodboldrejser til Barcelona.

Hotel Sagrada Familia*** (Hotel i centrum) 

Sagrada Familia hotellet i centrum af barcelona og tilbyde gode værelser og nemt adgang til camp nou stadion på din barcelona fodboldrejse

Hotel Sagrada Familia ligger i hjertet af Barcelona med kun 3 minutters gåafstand til Sagrada Familia Kirken, som er et besøg værd på fodboldrejsen til Barcelona. Der er døgnåben i receptionen og værelserne har satellit-tv, internetmulighed, aircondition og et fint badeværelse med hårtørrer. Metrostationen Sagrada Familia ligger tæt på hotellet og herfra kommer du hurtigt til Ramblaen, Camp Nou stadium og mange af Barcelonas andre seværdigheder.

Hotel Abba Garden*** (Hotel udenfor centrum)

Hotel Abba Garden ligger udkanten af barcelona. Der er nem transport til FC Barcelona fodboldkampen på camp nou og benyt dine fc barcelona fodboldbilletter

Hotel Abba Garden ligger i udkanten af Barcelona. Der er nem forbindelse til centrum med metroen og Camp Nou ligger blot 2 km fra hotellet. Det er et godt hotel at tilbringe en afslappende ferie i rolige og smukke omgivelser væk fra de pulserende byliv. Der er en udendørs swimmingpool (kun åbent i sommerperidoen) og en fin have på hotellet som frit kan benyttes. Der er internetadgang, fitnesscenter, sauna og spabad. Fra metrostationen Zona Universitaria kommer du til Barcelonas bymidte på ca. 20-30 min. Metrostationen ligger 5-10 minutters gang fra hotellet. Abba Garden er et populært valg for vores fodboldrejsende til Barcelona, især i de varme måneder hvor poolen er åben.


Hotel Ibis Barcelona Meridiana*** (Hotel udenfor centrum)

Ibis Barcelona Meridiana ligger udenfor barcelona centrum. Slap af på fodboldrejse til barcelona her, inden kampen fløjtes igang på camp nou stadion.

Ibis Barcelona Meridiana hotel ligger i det nordlige Barcelona ved metrostationen Fabra i Puig. Der er 20 minutter transporttid med metroen fra Plaça Catalunya og Ramblaen og 30-40 min til Camp Nou. Værelserne har aircondition, tv med satellitkanaler og et flot badeværelse. Hotellets restaurant serverer dagligt en god morgenmadsbuffet. Hotel Ibis Barcelona Meridiana ligger ved siden af butikscentret Heron City, der er et populært sted for de lokale at shoppe, spise og gå i biograffen.

Fira Congrees hotel**** (Hotel udenfor centrum)

hotel Fira Congrees ligger udenfor barcelona centrum. Her kan du nyde en god morgenmad og optakt inden fodboldbilletter til barcelona skal bruges.

Fira Congress hotel ligger tæt på Barcelonas messecenter Fira, godt 10 minutters kørsel fra Barcelona Lufthavn. Værelserne på Fira Congress har WiFi, minibar, satellit-tv, samt eget badeværelse. Hotellets café og restaurant serveres enkle traditionelle retter og tapas.

Bemærk:

Du er altid velkommen til at ringe til os, for at få bekræftet hvilke hoteller vi har ledige på fodboldrejserne til FC Barcelona.

Sportenrejser.dk har udover ovenstående også andre samarbejdshoteller i Barcelona og vi benytter også disse på vores fodboldrejser til FC Barcelona. Disse vil blive benyttet i tilfælde af at vi har udsolgt på ovenstående. Vores fodboldrejser til Barcelona er meget populærer og det sker at vi få udsolgt på vores ovenstående hoteller. Vi har derfor nogle ligeså gode ekstra hoteller. Du vil aldrig blive tilbudt et lavere kategoriseret hotel (minimum 3 stjernet) og alle hoteller vi arrangerer er blevet besøgt og godkendt personligt. Det vil fremgå af rejsebeviset hvilket hotel du skal bo på.

Nogle af de ekstra hoteller vi har samarbejde med er; AB Viladomat***, Arenea***, Garbi Milemi****, Auto Hogar***, Abba Balmoral****, HCC Regente**** og Sunotel Aston***. 

Har du andre specielle krav eller ønsker et specifikt hotel på din fodboldrejse til FC Barcelona, så kan vi skræddersy en fodboldrejse til dig. Kontakt os for et tilbud. 

Transportinformation ved fodboldrejser til Barcelona

Som udgangspunkt er fly ikke inkluderet i vores fodboldrejser til FC Barcelona. Du er dog meget velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på flybilletterne. Vi tager normalt et gebyr på 500 kr. per person for flybooking. 

Du kan også selv nemt og billigere finde flybilletter på en af de mange flysøgesider. Vi anbefaler et kig på www.momondo.dk – her kan du nemt søge på forskellige udrejse og hjemrejse datoer og tidspunkter på dagen. Ofte viser det sig at flypriserne med afrejse om fredagen er billigere end flypriserne med afrejse om lørdagen. Du vil derfor tit kunne opnå den samme eller en lavere totalpris med en ekstra nat mere på rejsen. Ekstra nætter kan bookes på vores fodboldrejser til FC Barcelona. 

Du skal være opmærksom på at fodboldkampene i La Liga kan blive programsat til at skulle spilles kl. 16.00 om lørdagen. Dette begrænser dine muligheder for fly om lørdagen.

 

Flyruter

Det variere hvilke flyselskaber der har rute til Barcelona, så det er altid en meget god ide at søge på en af flysøgesiderne for seneste opdatering.

København (direkte fly): www.sas.dk - www.vueling.com - www.iberia.dk - www.norwegian.dk

Billund, Tirstrup, Aalborg: www.klm.comwww.airfrance.com flyver med mellemlandinger og total rejsetid på ned til 4-6 timer. 

Du kan også flyve med www.ryanair.com fra Billund eller Tirstrup til Girona lufthavn – deres flyvetider er ofte på nogle skæve dage, så det kræver lidt ekstra nætter.

Hamborg: Der er mange flyselskaber der flyver fra Hamborg til Barcelona.

 

Transport fra lufthavnen til Barcelona

Barcelona El Prat (international airport) er Barcelonas største lufthavn og ligger cirka 30 km fra centrum Barcelona.

Taxaer fra lufthavnen til Barcelonas centrum tager omkring 20-30 minutter, selvfølgeligt afhængigt af trafikken. Det koster 15-20 euro i dagstimerne på hverdage og 20-30 euro i weekender og aftener. Det kan godt betale sig at tage en taxa til centrum hvis I er flere personer afsted på fodboldrejsen.

Lufthavnstog kører til Barcelona centrum hver halve time. Turen tager cirka 20 minutter og koster 3-5 euro per person.

Bus ind til Barcelona centrum køres af Aerobus og den stopper ud for hver terminal og kører til Plaça Catalunya i centrum hvert 15. minut. En enkeltbillet koster 3-4 euro, mens en returbillet koster 6-7 euro.

Barcelona Girona airport er Barcelonas anden lufthavn, som ligger ved byen Girona, cirka 100 km fra Barcelona. Den billigste måde at komme derfra til Barcelona er med bus. Der afgår busser til Barcelona foran terminalen og det tager ca. 1-1,5 time at nå Barcelona centrum. En enkeltbillet koster 12 euro, mens en returbillet koster 21 euro.

 

Transport i Barcelona

Metroen i Barcelona er den nemmeste og bedste måde at komme rundt på. Der er afgange ca. hvert 5 minut og vigtigst af alt ingen trafikkaos! Du kan med fordel købe et 10 turs kort når du er på fodboldrejse til FC Barcelona. 10 turer vil sandsynligvis passe meget godt med de metroturer du vil have brug for i løbet af din fodboldrejse. Alternativt kan du også købe dagsbilletter hvis der er meget du vil se og tage ud til på egen hånd. Enkelt-, dags- og flere dagsbilletter kan også købes, og de kan benyttes til hele TMB’s (Transport Metropolitan de Barcelona) transportsystem. Både i metro, busser og sporvognstog.

 

Transport til Camp Nou Stadion

Der er 8-10 forskellige metro og bus stoppesteder omkring Camp Nou Stadion. Så alt efter hvor du befinder dig inden du begiver dig afsted mod Camp Nou, så kan du altid nemt komme nemt derud. Tag altid sporvognstoget eller metro til Camp Nou på kampdagen, da trafikken ofte er kaotisk. Metrostationerne Badal, Collblanc, Les Corts og Maria Christina er de stoppesteder der ligger tættest på Camp Nou. 

 

Har du nogle spørgsmål til transport på fodboldrejsen til FC Barcelona så kontakt os endeligt

Video om fodboldrejser til Barcelona

Sportenrejser.dk har en billetlevering på 100%. Der er ingen risiko for at du ikke får dine FC Barcelona fodboldbilletter.

Vi er en professionel og troværdig leverandør af fodboldbilletter til FC Barcelonas kampe. Vi har med alle vores fodboldbilletter tegnet agentkontrakter med fodboldklubberne eller officielle billetagenter, der gør at vi kan videresælge fodboldbilletter og fodboldrejser med fodboldklubbernes accept. Vi er Official Ticket Agent og Official Ticket Sub-agent hos FC Barcelona og alle de andre klubber som vi samarbejder med. Vi handler udelukkende med officielle fodboldbilletter! Dette er en rigtig god sikkerhed for dig som kunde da du med 100% garanti får dine fodboldbilletter. Der er ganske enkelt ikke nogen risiko for at du ikke at ser fodboldkampen - selv hvis der skulle ske fejl!  Vi kan nemlig duplikere fodboldbilletterne og få dem udstedt påny til dig. Vi har en billetlevering på 100% på alle de fodboldrejser vi har arrangeret siden vi blev grundlangt i 2008. Med andre ord vi levere altid varen.

For at blive Officiel Ticket Agent betaler vi nogle højere billetpriser end på det uofficielle og ulovlige sortbørs billetmarked. Vi får i modydelse en del fordele ved at vi kan sælge FC Barcelona fodboldbilletter og FC Barcelona fodboldrejser til fodboldkampe, hvor billetsalget ikke er startet. Vi kan derudover tilbyde mange forskellige billetkategorier og lounges. Det allervigtigste er dog at vi tilbyder dig en billetgaranti, der betyder at selvom FC Barcelona fodboldbilletterne uheldigvis skulle forsvinde, ja så kan de duplikeres og udstedes på ny til dig. Der er altid en sportenrejser.dk medarbejder på 24 timers nødtelefonen, som tages i brug hvis der skulle være sket en fejl.

Vi leverer altid lovlige officielle FC Barcelona fodboldbilletter og vi skilter meget gerne med det, da vi er stolte af at være blandt de få der kan.

Officiel billetagent logo. Vi leveres lovlige og officielle fodboldbilletter til FC Barcelona kampe på Camp Nou. Vi levere en god og sikkert billet

Fodboldbillet levering ved FC Barcelona fodboldrejser

Fodboldbilletterne til FC Barcelona kampene bliver leveret med kurer til dit hotel. Hotellets reception eller Concierge (hotelmanager) skriver under på at de har modtaget fodboldbilletterne og opbevarer dem derefter et sikkert sted, så du kan afhente dem i hotelreceptionen. Billetleveringen sker fra 1 dag før kampen og senest frem til kl. 12.00 på selve kampdagen.

Fodboldbilletterne kan ikke blive sendt til din hjemmeadresse. Dette skyldes at fodboldbilletterne først afsendes fra FC Barcelona Ticketing til vores spanske samarbejdspartner kort tid før spilledatoen.

Hvis der opstår nogle problemer på fodboldrejsen til FC Barcelona er vi til rådighed 24 timer i døgnet på det telefonnummer, du vil modtage sammen med din bookingbekræftelse. Vi kan altid udstede fodboldbilletterne på ny, da vi som nævnt handler lovlige og officielle billetter = vi har en billetlevering på 100%. Ganske enkelt får alle vores gæster de FC Barcelona fodboldbilletter de køber, uanset om uheldet så skulle være ude. Der er derfor aldrig noget at være nervøs for på vores fodboldrejser. Hverken for dig eller for os.

Vi stiller krav til klubberne og agenterne, for at sikkerheden er i top ved vores fodboldbilletter / fodboldrejser – derfor kan vi også skilte med at vi har en billetlevering på 100% . Det er vi stolte af!

 

Har du nogle spørgsmål til billetgaranti, billetlevering eller andet vedrørende fodboldturen til FC Barcelona så kontakt os endeligt