Kontakt os på info@kickofftravel.dk - Dansk Rejsebureau.
1Book Rejsen
2Udfyld dine oplysninger
3Betal for din rejse
2Udfyld oplysninger
3Betal rejse

Arsenal - Leeds

  • Vi er officiel Arsenal fodboldbillet agent
  • Emirates stadium oversigt på fodboldrejser
  • Club Level Arsenal spisning
  • Arsenal Legends Bar

Arsenal - Leeds

Fodboldrejse til Arsenal indeholder:
• 2 overnatninger på 3 stjernet hotel + Morgenmad.
• Officiel fodboldbillet til Arsenal - Everton
• Adgang til Club Level på Emirates Stadium fra
  2½ time før og til 2 timer efter kampen.
• Polstret lædersæder i midterste ring med god udsigt
  til banen.
• Kampprogram.
• Halvlegsforfriskelse, øl, sodavand, vin eller kaffe.
• Billet til Arsenal Museum.
• I Club Level kan der købes mad og drikke i en af de
  mange barer og restauranter.
• Følg optakten på tv-skærme og odds på kampen.
• £5 rabatkupon til The Amoury - Arsenal Shoppen.

  Antal Personer
  Hotel  
Hotel udenfor Centrum 5.995 DKK Alle vores hoteller bliver løbende besøgt og godkendt af en fodboldrejse ekspert fra Sportenrejser.dk. Det varierer af ledighed til de forskellige Arsenal kampe. Vi vælger derfor det hotel der er ledigt på bookingtidspunktet til dig. Ofte kan vi tilbyde det hotel du måtte ønske, så skriv endeligt hotelønsket til sidst bookingen, eller kontakt os inden booking for bekræftelse af hvilket hotel der er ledigt.

Hotellerne Udenfor Centrum ligger alle med nem adgang til transport, der bringer jer til centrum og stadion på 30-75 minutter.
I fanebladet Hoteller nedenfor kan du læse mere om hotellerne, vi primært samarbejder med.
Hotel i Centrum 6.395 DKK
Alle vores hoteller bliver løbende besøgt og godkendt af en fodboldrejse ekspert fra Sportenrejser.dk. Det varierer af ledighed til de forskellige Arsenal kampe. Vi vælger derfor det hotel der er ledigt på bookingtidspunktet til dig. Ofte kan vi tilbyde det hotel du måtte ønske, så skriv endeligt hotelønsket til sidst bookingen, eller kontakt os inden booking for bekræftelse af hvilket hotel der er ledigt.

Hotellerne i London Centrum er alle med nem adgang til restauranter, cafeer, shopping og metro.
I fanebladet Hoteller nedenfor kan du læse mere om hotellerne, vi primært samarbejder med.
 
   
Periode fra: Lør. 01. Apr. 2023   Tilpas dato
Ekstra nat priser - per person:
Dobbelværelse/Tripleværelse Kr. 550 udenfor centrum
Dobbelværelse/Tripleværelse Kr. 700 i centrum
Single værelse Kr. 1.100 udenfor centrum
Single værelse Kr. 1.400 i centrum
Periode til: Søn. 02. Apr. 2023   Tilpas dato
Ekstra nat priser - per person:
Dobbelværelse/Tripleværelse Kr. 550 udenfor centrum
Dobbelværelse/Tripleværelse Kr. 700 i centrum
Single værelse Kr. 1.100 udenfor centrum
Single værelse Kr. 1.400 i centrum
  Billet Kategori

Club Level Lounge (+0 DKK )
Club Level Lounge med spisning (Kontakt os for booking) (+800 DKK )

Fodboldrejse til Arsenal - Everton.

Oplev denne fantastiske fodboldkamp på Emirates Stadium sammen med 60.000 Gunners fans. Opgøret mod Everton der kommer på besøg i London til en kamp hvor der både er point og håneret på spil. 

Vores fodboldbilletter på fodboldrejser til Arsenal.

Alle vores Arsenal fodboldbilletter er officielle fodboldbilletter inklusiv adgang til Club Level området på Emirates Stadium. Hos os handler vi kun lovlige og officielle Arsenal fodboldbilletter. Du kan ikke fravælge Club Level og blot købe en fodboldbillet uden lounge til Arsenals kampe. Det er ganske enkelt ikke muligt at få en lovlig og officiel fodboldbillet hos Arsenal uden adgang til Club Level. Får du tilbudt en Arsenal fodboldbillet uden lounge andre steder, så køb det ikke, du risikere bare at blive afvist entre, da fodboldbilletterne er ulovligt handlet og navngivet i andre navne. Vi og Arsenal samarbejder i kampen imod ticket touting (ulovlige billethandlere) og vi er stolte af at vi er blandt de få i skandinavien der kan og må sælge Arsenal Club Level fodboldbilletter.

Arsenal stadionplan af sportenrejse.dk - se club level placering på Emirates Stadium

Eksempel på udsyn fra pladserne i Club Level

arsenal fodboldrejser club level billetter vist inde på stadion


Club Level Lounge

Siddepladserne i Club Level er placeret bag målet og i hjørneafsnit i midterste level - Club Level. Vores billetter er i block 66 til 74 og er med polstret sæder med rigtig god udsigt til banen. I Club Level for du adgang til nogle af de mest eksklusive lounger og restauranter på Emirates Stadium fra 2,5 time før kick off og 2 timer efter. I kan spise i restauranterne eller nyde en drink i en af barerne. Inklusiv i Arsenal fodboldbilletterne er en £5 rabatkupon til brug i The Armoury, som er Arsenals megastore og en gratis tur i Arsenal Museum før kampen.  I halvlegen er der stillet forfriskelse frem i form af øl, vin, vand, kaffe og tea til jer. I lounge området er det også muligt at oddse på kampen. Et kampprogram bliver udleveret ved ankomst. Atmosfæren er afslappet og i god Arsenal stemning og der er ingen dress-code i Club Level - udover at du ikke må komme med udeholdets fanartikler. Vi anbefaler at komme tidligt til Arsenal kampen så du kan få hele stemningen omkring Emirates Stadium og i loungen med. 


Club Level Lounge med spisning

Udover ovennævnte Club Level Lounge billetbeskrivelse, har du mulighed at tilkøbe spisning på stadion i din billetpakke. I Dial Square Restaurant bliver der serveret en lækker førkampsbuffet, hvor der kan købes drikkevarer i baren. (Der kan købes free drink inden afrejse til ca.400 kr per person - kontakt hvis det har interesse)


Øvrige officielle Arsenal Fodboldbilletter

Det er stort set umuligt at få andre fodboldbilletter til Arsenals kampe end Club Level, da de er de eneste som kan købes lovligt og officielt til Arsenals kampe i billetagenturet. Vi har dog et godt samarbejde med Arsenal og kan sagtens forespørge om andre fodboldbilletter. Erfaringen er dog at det hurtigt bliver kr. 1500-2000 dyrere per billet og ofte er et endnu mere eksklusivt indhold. Vi forhører os gerne, men gør opmærksom på at alle billetter vi handler er officielle billetter og inkluderer derfor lounges udbudt at Arsenal.

Ønsker du at vi skræddersyer en hel VIP box med privat spisningsarrangement for 10 personer og opefter kan dette også forespørges.

 

Har du spørgsmål til vores Arsenal fodboldbilletter så kontakt os. 

På vores fodboldrejser til Arsenal samarbejder vi med disse hoteller

Holiday Inn Express London Hammersmith*** (Hotel i Centrum)

Hotel Holiday Inn Hammersmith til Arsenal fodboldrejser og Arsenal fodboldbilletter. Godt hotel i London centrum  Holiday Inn Hammersmith hotel til Arsenal fodboldrejser og Arsenal fodboldbilletter. Godt hotel i London centrum  Express By Holiday Inn Hammersmith hotel til Arsenal fodboldrejser og Arsenal fodboldbilletter. Godt hotel i London centrum

Holiday Inn Express London-Hammersmith ligger i bydelen Hammersmith i London. Dette område er kendt for at være et område med mange cafeér, restauranter og spillersteder med livemusik. Hotellet ligger kun 2 minutters gang fra Kings Mall Shoppincenter og ca. 3 km fra det store shoppingcenter Westfield. Hotellet tilbyder lyse og luftige værelse med gratis trådløs internetadgang, fladskærms-tv, aircondition, skrivebord og faciliteter til at lave te og kaffe. Morgenmaden er lidt varme retter, brød, müsliprodukter, kager, frugt og drikkevarer. Der er en kaffelounge og bar som byder på drinks, snacks og poolbord til en god hyggestund. Metrostationen Hammersmith ligger 2 min. gang fra hotellet og der er ca 30 minutters transporttid med metroen til Emirates Stadium. Det er et fint middelklassehotel som vi bruger på vores fodboldrejser til Arsenal.

 

Royal National*** (Hotel i Centrum)

Royal National hotel i London centrum er et fint middelklasse hotel til vores Arsenal Fodboldrejser På denne London og Arsenal fodboldtur bor i på dette værelse på Royal National hotel i london centrum øl, drinks og sodavand blive serveret fra Royal National baren når du er på fodboldtur til Arsenal

Royal National er et meget populært middelklasse hotel i Bloomsbury området i det centrale London. Hotellet er det største hotel i London og på hotellets område er der flere restauranter og en fin traditionel engelsk pub. Hotellet er et sted hvor det ofte er muligt at få mange værelser, så er du en del af en gruppe fodboldrejse til Arsenal, vil det ofte være muligt at bo her. Royal National er i gåafstand til Oxford Street, Piccadilly Circus, Trafalgar Square, Leicester Square og masser af shopping muligheder. Værelserne på Royal National er har alle tv, bad, toilet, hårtørrer og elkedel. Morgenmaden er en enkel kontinental morgenmad. Der kan mod tillæg købes engelsk morgenmad direkte på hotellet. 

 

Best Western Maitrise Hotel Maida Vale**** (Hotel i Centrum)

Best Western Maitrise hotel til vores Arsenal fodboldbilletter og Arsenal fodboldrejser. Godt hotel i London centrum  Hotel Best Western Maitrise til vores Arsenal fodboldbilletter og Arsenal fodboldrejser. Godt hotel i centrum London  Hotel Best Western Maitrise baren ved vores Arsenal fodboldbilletter og Arsenal fodboldrejser. Godt hotel i centrum London. godt udvalg af drinks og øl

Dette hotel ligger i det skønne Maida Vale-kvarter i London, som byder på nogle hyggelige barer, restauranter og nogle fashionable shopping muligheder. Metrostationen Kilburn Park, hvorfra der er direkte forbindelser til Oxford Circus og Piccadilly Circus ligger blot 3 min. gang fra hotellet.  Til Arsenals Stadium er der ca. 25 minutters transport med metroen. De moderne værelser har fladskærms-tv, faciliteter til at lave te og kaffe, samt elegant badeværelse. Morgenmad er kontinental breakfast med brød, pålæg, müsli, kager, te og kaffe. Der kan mod et tillæg købes engelsk morgenmad direkte på hotellet. 

 

Queens Hotel*** (Tæt på Emirates Stadium /  Pris som ved Hotel i Centrum)

Queens Hotel er et fint valg på Arsenal fodboldrejser. Det ligger tæt på Emirates Stadium og de lokale Arsenal pubs. Queens hotel værelse i London. Tæt på Emirates Stadium og Arsenal Queens hotel morgenmadbuffet i London. Tæt på Emirates Stadium. Bruges meget på vores fodboldturer til Arsenal

Dette skønne nyrenoverede og meget charmerende engelske hotel ligger blot 3 min. fra Finsbury Park metrostation og er kun 5-10 minutters gang fra Emirates stadium. Alle værelser er moderne indrettet og har eget tv,  internetadgang og badeværelse. Hotellets restaurant tilbyder en traditional full English breakfast med kaffe og juice. Hotellet er et godt valg for dig der vil være tæt på stadion på fodboldrejsen til Arsenal - men også ca. 30 minutter med metroen fra London centrum.   


Holiday Inn Heatrow **** (Hotel udenfor Centrum)

Holiday Inn Heathrow hotel set udefra. Udenfor centrum og ikke et hotel der bruges meget på vores fodboldrejser til Arsenal flot værelse på Holiday Inn Heathrow hotel. Hoteller er udenfor centrum og ikke et hotel der bruges meget på vores fodboldrejser til Arsenal Flotte værelser på Heatrow hotellet der bruges på vores fodboldrejser til arsenal uden for centrum

Holiday Inn ved Heatrow lufthavn er et moderne hotel, som har en praktisk beliggenhed lige ved M4-motorvejen ved afkørsel 4. Hotellet ligger under 1 km fra Heathrow Lufthavn og tilbyder langtidsparkering. Hotellet byder på et udvalg af barer og restauranter, herunder Callaghans Irish Bar, The Lounge Bar, Rotisserie, samt restauranten Sampans, som serverer asiatisk inspirerede retter. Samtlige værelser er moderne, rummelige og har satellit-tv, samt eget badeværelse. Der tilbydes internet på værelserne.

 

 Holiday Inn Express - Newbury Park***(Hotel udenfor Centrum)

Holiday Inn Newbury Park - Fodboldrejse Arsenal udenfor centrum. Billede af hotellet udefra. Flot hotel. Fed bar og restaurant på Holiday Inn Newbury Park - Fodboldrejse Arsenal udenfor centrum. Der er nogle fine værelser på Holiday Inn Newbury Park - Arsenal fodboldturer udenfor centrum

Holiday Inn Express - Newbury Park ligger blot 3 min. gang fra undergrundsstationen Newbury Park, der bringer dig til London centrum på 35-45 min. og til Arsenals Emirates Stadium på 1 times tid. Hotellet har en fin restaurant og bar, samt parkeringsmuligheder. Samtlige værelser er moderne indrettet med møbler, te- og kaffefaciliteter, tv og gratis WiFi. En god kontinental morgenmad serveres i hotellet restaurant. 

 

Quality Hotel Wembley*** (Hotel udenfor Centrum)

Dette Quality Hotel Wembley er et godt hotel på vores Arsenal fodboldturer hvor du bor udenfor centrum. Her er nemt transport til centrum Baren på Quality Hotel Wembley er ganske fint og bruges af vores Arsenal fodboldrejse gæster Triple værelser med 3 enkeltsenge på Quality hotel. Fodboldtur til Arsenal udenfor centrum hotel

Quality Hotel Wembley ligger blot 5 min. gang fra det store imponerende nationalstadion Wembley, hvor det Engelske Landshold spiller deres kampe og 450 meter fra Wembley Park metrostation. Med metroen er der let adgang til byens centrum, ca. 40 min og ca. 50 min. til Arsenals stadion. Hotellet har egen bar, restaurant, Wi-Fi, businesscenter, mødelokale og parkering mod tillæg. Alle værelser har aircondition, telefon, tv, internet, elkedel, hårtørrer og badeværelse.  En rundvisning på Wembley kan anbefales, det er et imponerede stadion og meget populært sted at besøge på fodboldrejser til London. 

 

Bemærk:

Du er altid velkommen til at ringe til os, for at få bekræftet hvilke hoteller vi har ledige.

Sportenrejser.dk har herudover også andre samarbejdshoteller i London og benytter også disse på vores fodboldrejser til Arsenal. Disse vil blive benyttet i tilfælde af at vi har udsolgt på ovenstående. Du vil dog aldrig blive tilbudt et lavere kategoriseret hotel (minimum 3 stjernet) og alle hoteller vi arrangerer er blevet besøgt og godkendt personligt. Det vil fremgå af rejsebeviset hvilket hotel i skal bo på ved jeres Arsenal fodboldrejse.

Har du andre krav til hotellet eller ønsker et specifikt hotel på din fodboldrejse til Arsenal, så kan vi skræddersy en fodboldrejse til dig. Kontakt os for et tilbud. 

Transportinformation ved fodboldrejser til Arsenal

Fly ikke inkluderet i vores fodboldrejser til Arsenal. 

Vi anbefaler at du søger på www.momondo.dk – Her kan du nemt søge på forskellige udrejse og hjemrejse datoer / tidspunkter. Ofte viser det sig at flypriser med afrejse om fredagen er billigere end flypriser med afrejse om lørdagen. Du vil derfor ofte kunne opnå den samme totalpris med en ekstra nat mere på fodboldrejsen til Arsenal. Ekstra nætter kan bookes her på denne fodboldrejse til Arsenal.

 

Flyruter til London og transport fra lufthavn til London centrum

I London er der mange lufthavne, og det er forskelligt hvilke ruter de forskellige flyselskaber flyver til og fra. Det bedste overblik vil du finde ved at søge på f.eks. www.momondo.dk eller en af de andre flybooking søgesider.

Heathrow Airport

Du kommer hurtigst til London centrum med Heathrow Express toget til Paddington Station på 15 min, hvorfra den videre transport kan ske med metroen. Heathrow Exprees koster £26.50 ombord eller £21.50, hvis du køber billetterne på forhånd. Tog med Heathrow Connect tager 25 min. til Paddington og koster £10,10. Londons metro på Piccadilly Line fra Heathrow er den billigste løsning, den koster £5,70 og tager ca. 1 time og metroen kører hvert 10. min. Busser til centrum er også en løsning, men kan tage op til 1½ time. Taxi er selvfølgelig altid en mulighed, dog er det ikke altid den hurtigste løsning.. Dette er et nyttigt link www.heathrowairport.com/transport-and-directions

Gatwick Airport 

Den hurtigste måde at komme fra Gatwick til London centrum på er med Gatwick Express toget.Turen tager ca. 30 min. og kører hvert 15 min. fra ca. kl. 05:00 om morgenen til midnat. Toget kører til Victoria Station i London Centrum, hvorfra den videre transport kan ske med metroen. Prisen er £19.90 for single, men ved at booke online og i god tid kan der opnåes rabat. www.gatwickexpress.com

Den billigeste togløsning fra Gatwick er South Central toget der også kører til Victoria Station. Det stopper ved nogle få stationer undervejs, så det tager lidt længere tid ca. 35-40 minutter. Priserne starter fra £11 for single billet. Se tider og book på  www.southernrailway.com  eller www.thetrainline.com 

Bus er en lidt billigere løsning £6,50, men ofte er trafikken et kaos,så det tager 1½-2 timer og måske endnu mere hvis trafikken er helt stoppet.

Vores anbefaling er at tage tog og metro på Arsenal fodboldrejser hvor der flyves til Gatwick.

Stansted Airport 

Stansted Express toget er det hurtigste og tager 45 min. Togene kører 2-4 gange i timen til Liverpool Street station, hvorfra den videre transport kan ske med metroen. Standardprisen for en singlebillet er £19.00, men bookes der på forhånd via deres hjemmeside, kan der oftes opnås rabatter. www.stanstedexpress.com 

Med bus www.nationalexpress.com eller www.terravision.eu tager det 1.20-2 timer og koster fra £6-12 per billet. Bussen kører til London Victoria Station, hvorfra metroen kan bringe jer videre til hotellet.

Vi anbefaler at tage toget og metro til London centrum fra Stansted når du er på fodboldtur til Arsenal   

Luton Airport

Transport til London centrum med tog sker via Luton Airport Parkway togstation som er 6 min. bustur fra Luton Airport. Bussen koster £1.60-2.70 og togbilletten koster fra £14, alt efter hvilken af togstationerne i London du vælger at stå af på.  Både enkeltbillet og kombibillet med bus og tog kan købes via dette link eller i lufthavnen. www.thetrainline.com

Med bus fra lufthavnsterminal til centrum kører www.nationalexpress.com til Victoria Station på ca. 1 time og 20 min. og koster fra £7 og op. Fra Victoria Station kører metroen, så den videre transport er nem. Andre busselskaber kører også fra Luton Airport www.terravision.eu eller www.easybus.co.uk/en

Vi anbefaler at du tager tog og metro på din fodboldrejse til Arsenal, det er de hurtigste løsning.

London City Airport

Dette er en meget lille lufthavn og det er de færreste flyruter og afgange der er dertil fra Danmark. Transport til centrum sker nemt via metroen og overground tog.  

Billeje

Det kan ikke betale sig at leje bil i London. Der er særlige regler for at kører i London. Trafikken er ofte lang og p-pladserne private eller svære at få. Vi anbefaler derfor ikke at leje bil til vores Arsenal fodboldrejser.


Transport i London

London er en kæmpe by med rigtig mange seværdigheder. Den nemmeste måde at transportere sig rundt på er med metroen (Tube / Underground). Der er flere forskellige muligheder for at erhveve sig togbilletter. Du kan købe dem direkte på metrostationerne, men du kan også på forhånd planlægge det du vil opleve og så købe et turistkort, hvor du kan have en hel rejsedag med metroen, frem for at købe enkeltbilletter. Dette er en billigere løsning. Alternativ er de her Hop On og Hop Off busser som også er en god måde at se London på. Læs mere om de forskellige togbilletter her: www.tfl.gov.uk

 

Transport til Emirates Stadium 

På din fodboldrejse til Arsenal skal du til Emirates Stadium. Her kan du stå af på tre forskellige stationer som allesammen ligger i gå afstand til Emirates Stadium.

Metrostationen Arsenal ligger på Piccadilly Line (toglinien) og der er ca. 3 min. gang til Emirates Stadium. På kampdage efter kampen kan denne station være overbelastet. Derfor kan det være hurtige at gå til Finsbury Park station.

Finsbury Park metrostation ligger på Piccadilly Line og Victoria Line. Der er ca. 10 min gang til Emirates Stadium. På vejen kan Arsenals gamle stadion Highbury, der nu er lejlighedskompleks ses. Et pitstop på Arsenal pubben The twelve Pins, som ligger 150 meter fra Finsbury Park stationen er også en fin fodboldoplevelse.

Highbury & Islington stationen: Ligger på Victoria Line eller North London Line og er ca. 10 min gang fra Emirates Stadium.

Bemærk at Holloway Road og Drayton Park stationerne er også tæt på Emirates Stadium, men er ofte lukkede eller kun åbne efter kampen på kampdagen.

 

OBS: Alle angivede transportpriser er med forbehold for ændringer. Benyt der linkene for de seneste opdateringer. 

Har du spørgsmål til din transport på Arsenal fodboldrejsen så kontakt os endeligt

Sportenrejser.dk har en billetlevering på 100%. Der er ingen risiko for at du ikke får dine Arsenal fodboldbilletter. 
Vi er en professionel og troværdig leverandør af Arsenal fodboldbilletter. Vi har på alle vores fodboldrejser tegnet agentkontrakter med fodboldklubberne eller officielle billetagenter, der gør at vi kan videresælge fodboldbilletter og fodboldrejser med klubbernes accept. Vi er Official Ticket Agent og Official Ticket Sub-agent hos Arsenal og alle de andre klubber vi samarbejder med, og vi handler udelukkende med officielle fodboldbilletter! Dette er en rigtig god sikkerhed for dig som kunde da du med 100% garanti får dine Arsenal fodboldbilletter og ikke har nogen risiko for ikke at se fodboldkampen - selv hvis der skulle ske fejl! Vi har en billetlevering på 100% på alle de fodboldrejser vi har arrangeret siden 2008. Med andre ord vi levere altid varen. 

For at blive Officiel Ticket Agent, betaler vi nogle højere billetpriser end på det uofficielle og ulovlige billetmarked. Vi får til gengæld en del fordele ved at vi kan sælge Arsenal fodboldbilletter og Arsenal fodboldrejser til kampe, hvor billetsalget ikke er startet. Vi kan tilbyde mange forskellige billetkategorier og vigtigst af alt, har vi billetgaranti der betyder, at selvom Arsenal fodboldbilletterne uheldigvis skulle forsvinde i f.eks.postleveringen fra klub til os, eller til kundens hotel, kan fodboldbilletterne duplikeres og udstedes på ny til vores kunder, som i stedet henter dem på billetkontoret på Emirates Stadium = ingen risiko for at kunden ikke får sine Arsenal fodboldbilletter. Der er altid en sportenrejser.dk medarbejder på 24 timers nødtelefonen, som tages i brug hvis der skulle være sket en fejl.

Vi levere lovlige officielle Arsenal fodboldbilletter og vi skilter meget gerne med det, da vi er stolte af at være blandt de få der kan.

Sportenrejser.dk er officiel billetagent hos arsenal. Logo fra Arsenal der viser vi må sælge fodboldrejser til Arsenal og Arsenal fodboldbilletter

Billetlevering ved fodboldrejser til Arsenal

Fodboldbilletterne til Arsenal kampene bliver leveret med kurer til hotellet. Hotellets reception eller Concierge (hotelmanager) skriver under på at de har modtaget fodboldbilletterne og opbevarer dem derefter et sikkert sted, så du kan afhente dem i hotelreceptionen. Billetleveringen sker fra 1 dag før kampen og senest til kl. 12.00 på kampdagen.

Arsenal fodboldbilletterne kan ikke blive leveret til din hjemmeadresse. Dette skyldes at fodboldbilletterne først afsendes fra klubben kort tid før spilledatoen og håndteres i England.

Hvis der opstår nogen som helst form for problemer, er vi til rådighed 24 timer i døgnet på det telefonnummer, du vil modtage sammen med din bookingbekræftelse. Vi kan altid udstede billetterne på ny, da vi som nævnt handler lovlige og officielle billetter = vi har en billetlevering på 100%. Ganske enkelt får alle vores gæster de billetter de køber, uanset om uheldet så skulle være ude. 

Vi stiller krav til klubberne og agenterne, for at sikkerheden er i top ved vores Arsenal fodboldbilletter og Arsenal fodboldrejser – derfor kan vi også skilte med, at vi har en billetlevering på 100%. Det er vi stolte af!