Kontakt os på info@kickofftravel.dk - Dansk Rejsebureau.
 

Firmarejser

B2B Rejser - Firmarejser - Forretningsrejser. 

Firmarejser til de største sportsbegivenheder arrangeret helt unikt for dig og din virksomhed eller forening.  Det er kun fantasien der sætter grænser for muligheder,ne og den største udfordring er bliver nok at vælge fra fodi mulighederne er uendelige og oplevelserne helt unikke!.

Vi har rigtig god erfaring med at arrangerer skræddersyet rejser med stor forskellighed i indholdet. Så alt fra rejser hvor du selv er aktiv, til rejser hvor du som tilskuer oplever de helt store stadion og unikke stemninger når publikum brøler Goooaaaal og til rejser hvor du kan besøge messer, event eller f.eks. et bryggeri.  

Der hvor vi er helt unikke er med vores netværk indenfor fodboldrejser og de bliver ofte kombineret med fællesmiddage, transport og speciel arrangementer som f.eks. et besøg på et bryggeri, stadiuontur eller lignende der passer til jeres interesser. Vi har blandt andet  også arrangeret Håndbold, Formel 1, cykelløb og OL. 

Vi har også erfaring med Cykelrejser hvor du selv er aktiv. Vi har kørt i Dolomitterne i Italien, legendariske Alp Huez og cykellandskabet ved Briancon med bjerge som Galibier og Izoard, samt på Mallorca der jo er blevet til cykel entusiasternes mekka! Omkring Barcelona og Girona er der også nogle gode cykellandskaber og en dejlig hård stigning som f.eks. Rocacorba. 

Rejserne arrangeres altid i tæt dialog med dig og resultaterne er ikke til at tage fejl af; at rejse sammen skaber skal glæde og sammenhold for dine medarbejdere, partnere eller din forening. 

Kontakt os i dag på info@kickofftravel.dk eller ring 7172 525.